Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Sorin Alb, un DJ din Baia de Arieș, își caută sufletul pereche la emisiunea ”Mă însoară mama”, ce va fi difuzată pe PRO TV

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sorin Alb, un tânăr din Baia de Arieș, județul Alba, vrea să-și găsească sufletul pereche în cadrul emisiunii ”Mă însoară mama”, ce va fi difuzată, începând cu data de 12 februarie, pe PRO TV. Alături de alți 9 tineri trecuți de adolescență și încă legați de casa părintească, Sorin va încerca să își găsească soția ideală, ajutat de cea din cuvântul căreia nu a ieșit niciodată: mama lui.

Sorin are 39 de ani, este DJ și locuiește împreună cu părinții lui în Baia de Arieș. Îi place să se distreze cu gașca, și a decis să participe la emisiune pentru că mama sa vrea să îl vadă așezat la casa lui, să își întemeieze o familie și să lase distracțiile pe plan secund.

Vrea o parteneră veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu chef de viață așa cum este și el.

Sorin spune că își doreste o femeie frumușică, dar nu prea tare, să nu și-o dorească și altii. Mama vrea o noră harnică, aranjată și credincioasă. Vedem dacă pretendentele se ridică sau nu la așteptările lor din 12 februarie la ”Mă însoară mama”.

Reality show-ul matrimonial intitulat „Mă însoară mama!” va fi prezentat de Gabriel Coveşeanu (Cove) și vor participa 10 tineri cu vârste de peste 25 de ani, alături de mamele lor.

Fiecare dintre ei va alege cinci fete care se vor potrivi criteriilor personale de selecţie, două dintre ele urmând să fie refuzate de fiecare mamă. Cele trei fete rămase vor petrece câteva zile doar cu mama băiatului, iar în urma probelor la care acestea vor fi supuse şi, bazându-se pe părerea formată de mamă, una dintre ele va fi eliminată de burlac.

Două finaliste vor intra în lupta pentru a îl cuceri.

Emisiunea se va difuza în fiecare luni, de la 20.30.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea