VIDEO: Sorin Alb, un DJ din Baia de Arieș, își caută sufletul pereche la emisiunea ”Mă însoară mama”, ce va fi difuzată pe PRO TV

Sorin Alb, un tânăr din Baia de Arieș, județul Alba, vrea să-și găsească sufletul pereche în cadrul emisiunii ”Mă însoară mama”, ce va fi difuzată, începând cu data de 12 februarie, pe PRO TV. Alături de alți 9 tineri trecuți de adolescență și încă legați de casa părintească, Sorin va încerca să își găsească soția ideală, ajutat de cea din cuvântul căreia nu a ieșit niciodată: mama lui.

Sorin are 39 de ani, este DJ și locuiește împreună cu părinții lui în Baia de Arieș. Îi place să se distreze cu gașca, și a decis să participe la emisiune pentru că mama sa vrea să îl vadă așezat la casa lui, să își întemeieze o familie și să lase distracțiile pe plan secund.

Vrea o parteneră veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu chef de viață așa cum este și el.

Sorin spune că își doreste o femeie frumușică, dar nu prea tare, să nu și-o dorească și altii. Mama vrea o noră harnică, aranjată și credincioasă. Vedem dacă pretendentele se ridică sau nu la așteptările lor din 12 februarie la ”Mă însoară mama”.

Reality show-ul matrimonial intitulat „Mă însoară mama!” va fi prezentat de Gabriel Coveşeanu (Cove) și vor participa 10 tineri cu vârste de peste 25 de ani, alături de mamele lor.

Fiecare dintre ei va alege cinci fete care se vor potrivi criteriilor personale de selecţie, două dintre ele urmând să fie refuzate de fiecare mamă. Cele trei fete rămase vor petrece câteva zile doar cu mama băiatului, iar în urma probelor la care acestea vor fi supuse şi, bazându-se pe părerea formată de mamă, una dintre ele va fi eliminată de burlac.

Două finaliste vor intra în lupta pentru a îl cuceri.

Emisiunea se va difuza în fiecare luni, de la 20.30.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ics 4 februarie 2018 at 10:08

Cenzura? De ce nu imi afișați comentariul?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...