VIDEO: Ședință cu scântei între independentul Mircea Trifu și primar la Consiliul Local Alba Iulia

Scandal la şedinţa Consiliului Local Alba Iulia de vineri, 19 aprilie. Scântei între Mircea Trifu și primarul Mircea Hava în timpul prezentării amendamentelor prezentate de consilierul independent.

Mircea Hava i-a cerut consilierului să înceteze, însă Trifu nu a fost de acord. Schimbul de replici din şedinţa CL în video de mai jos:

Iată câteva din propunerile venite de la albaiulieni și prezentate de Mircea Trifu:

1.Să fie alocați bani in regim de urgență pentru exproprierea străzilor Sliven, Zona Primpretor-Micești, str Emil Racoviță și străzi adiacente, str Alcalla de Henares, str Ana Ipătescu, str Baba Novac, str Pinului-zona Șeigău, str Pădurii..

2.Să fie demarate rapid studii de fezabilitate și proiectare pentru rețele de canalizare în cartierul Orizont, zona Emil Racoviță, zona Baba Novac, zona Alba-Micesti, zona Partoș- str. ANA IPĂTESCU și str Alcala de Henares..

3.Montarea de camere de luat vederi în zonele de la Pâclișa, Bărăbanț și în toate punctele devenite gropi ilegale de gunoi!

4.Elaborarea unui studiu pentru stabilirea potențialului ecologic al Pădurii Mamut care să ducă la transformarea ei în Pădure Parc și introducerea în registrul ariilor protejate..

5.Alocarea unei sume minime de 45.000 de lei pentru demararea unui proiect pilot care să înceapă sterilizarea câinilor..

6.Alocarea de bani pentru realuzarea unui P.U.Z. pe întreaga zonă industrială de lîngă șoseaua de centură care să dinamizeze dezvoltarea economică în zonă

7.Elaborarea unui P.U.Z. în zona ” Dealul Furcilor” care să ducă la realizarea unui muzeu istoric pe locul unde au fost în realitate uciși cu cruzime Horea, Cloșca și Crișan.

Acesta susține ideea de “buget participativ”, implementat cu succes la Oradea unde cetățenii au avut bugetat 1,3 milioane euro.

 

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...