Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Școala Gimnazială nr.1 din Micești va avea patru clase noi și toalete moderne: Sală de mese și patru noi grupe la grădinița din cartier, anunțate de Gabriel Pleșa

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Școala Gimnazială nr.1 din Micești va avea patru clase noi și toalete moderne: Sală de mese și patru noi grupe la grădinița din cartier, anunțate de Gabriel Pleșa

Cartierul Micești din Alba Iulia s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, dovadă fiind numărul mare de familii care se află în căutarea unei locuințe în această zonă, precum și numărul tot mai ridicat de copii care își doresc să învețe la Școala Gimnazială Nr.1.

Astfel, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, prezent la ceremonia de final de an școlar la unitatea de învățământ din acest cartier, a transmis, pentru ziarulunirea.ro, care sunt planurile administrației locale pentru elevii din Micești.

„Avem planuri pentru școala din Micești pentru că, comunitatea se dezvoltă, sunt tot mai mulți copii.

Am stabilit să începem să dăm jos clădirea din spatele meu și să construim patru clase cu toalete în interior.

YouTube video

Există deja toalete, dar acestea sunt în exterior. De asemenea, în vechea clădire, se vor face toalete pentru fete și băieți.

Totodată, am început încă de anul trecut și este în faza de studiu de fezabiltiate, extinderea cu încă trei grupe și o sală de mese la grădinița din Micești, astfel încât tot mai mulți copii să aibă un ciclu complet grădiniță-școală la Micești.”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

Reamintim că Școala Generală Micești s-a aflat în trecut în proiectul de reabilitare a trei școli din municipiu, „Lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ din municipiul Alba Iulia pe loturii”, în valoare de 900.780 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea