Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| S-a dat startul la „Aiud Maraton” 2023: Evenimentul care a luat naştere la iniţiativa sportivului Levente Polgar, la a 5-a ediție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| S-a dat startul la „Aiud Maraton” 2023: Evenimentul care a luat naştere la iniţiativa sportivului Levente Polgar, la a 5-a ediție

În dimineața zilei de sâmbătă, 3 iunie, s-a dat startul la cea de-a cincea ediție a competiției „Aiud Maraton”, eveniment care a luat naştere la iniţiativa sportivului Levente Polgar.

Pe lângă concursul propriu-zis, Maratonul din Aiud are drept scop strângerea de fonduri pentru susținerea Asociației Invictus România, cât și promovarea tinerilor.

Primii trei clasați la categoria Open, atât masculin cât și feminin, la Maraton și Semimaraton Open vor fi premiați în bani. În ceea ce privește categoria de vârstă, se va face premierea pe podium și se va oferi diploma sau medalia aferentă, nu vor fi premii în bani.

YouTube video

Categoriile de vârstă sunt: 18-29 ani, 29-39 ani, 39-49 ani, 49-59 ani, și 59+. Acestea sunt valabile pentru ambele probe, masculin și feminin, deci puteți alege să concurați în categoria care vi se potrivește.

Cursa Decathlon, dedicată copiilor, este o oportunitate pentru cei mici să participe la un eveniment sportiv și să se bucure de o experiență memorabilă. Aceasta se va desfășura pe o distanță de 500m și are un număr maxim de 100 de locuri disponibile. Nu va exista podium, însă toți copiii vor primi o diplomă și o medalie din partea Decathlon. Programul pentru cursa Decathlon va fi afișat cu câteva zile înaintea evenimentului.

Proiect Inimă=Viață

Pe lângă deja clasica strângere de fonduri oentru militarii români răniți în teatrele de operații, în acest an organizatorii se îndreaptă spre un alt proiect important al comunității. Mai este nevoie de aproximativ 70.000 de euro pentru a se achiziționa un aparat radiologic, în proiectul “Inimă = Viață” al doctorului Hurani Majid (în colaborare cu Rotary Club Aiud și comunitatea locală), medic primar cardiolog la Spitalul Municipal Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea