Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: România, sub zăpadă! A nins puternic în toată țara, iar zăpada s-a depus în strat consistent

Mondoc Adriana

Publicat

în

A nins puternic în ultimele zile, în toată țara, iar zăpada s-a depus în strat consistent. În multe zone ale țării a fost perburbat traficul rutier și s-au produs și avarii la rețeaua de electricitate.

La Rânca, imaginile surprinse luni dimineața arată troiene de zăpadă de cel puțin 1 metru înălțime. Șoferii au avut de lucru pentru a-și scoate autoturismele de sub zăpada viscolită.

Traficul rutier între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj, a fost redeschis luni pentru toate categoriile de autovehicule, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Circulaţia a fost închisă duminică pe acest sector de drum din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului care au produs vizibilitate extrem de redusă.

Circa 21.000 de consumatori din peste 30 de localităţi gorjene sunt fără energie electrică, echipele furnizorului de electricitate intervenind pentru remedierea tuturor problemelor, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Maria Baran.

https://www.facebook.com/oscar.stanciu/videos/470450610148476/

Potrivit sursei citate, localităţile afectate sunt din toate zonele judeţului, existând şi în municipiul Târgu-Jiu 100 de consumatori casnici care aşteaptă reluarea furnizării energiei electrice.

Sursa: știrileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea