Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: ”Relația noastră este direct cu CNI. Primăria a predat investiția și o preia după finalizarea lucrărilor” – declară constructorul de la Bazinul Olimpic

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Declarațiile făcute de reprezentanții PNL Alba Iulia și a vicepreședintelui CJ Florin Roman, atât în conferințe de presă cât și pe site-ul de socializare Facebook, referitoare lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic, dar și știrile apărute în presă legate de faptul că acolo se lucrează (sau nu), lucrările sunt plătite (sau nu) și mai ales pentru a lămuri cine trebuie să plătească și a cui este de fapt investiția ne-am deplasat la fața locului pentru a primi clarificări chiar de la executantul lucrărilor.

Detalii am primit de la managerul de proiect al contractului executat de Trustul de Instalații și Montaj Cluj-Napoca (executantul lucrării) care ne-a declarată că firma are o relație directă cu Compania Națională de Investiții care este și finanțatorul lucrării iar finalizarea lucrărilor se va face la sfârșitul lunii mai 2013, în condițiile încare, prin actul adițional la contract ce se va încheia săptămâna viitoare, se garantează finanțarea acestor lucrări.

Termenul de finalizare a acestei investiții va fi, se pare, sfârșitul lunii mai, lucru care va putea fi confirmat în momentul în care va fi semnat în cursul săptămânii viitoare actul adițional. Lucrările vor fi finalizate în termenele în care vor fi stipulate în actul adițional, în condițiile în care vor fi asigurate sursele de finanțare pentru această investiție. Banii vin de la Compania Națională de Investiții. Relația noastră este direct cu Compania Națională de Investiții, Primăria Alba Iulia a predat investiția către CNI și o preia la recepția de după finalizarea lucrărilor”, a declarat reprezentantul TIM Cluj Napoca.

Acesta a confirmat faptul că în perioada în care se execută lucrările este de datoria constructorului să asigure condițiile optime pentru finalizarea acestora iar costurile pentru racordarea la consumul de utilități în această perioadă nu revin primăriei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Tineri din Cugir și Ocna Mureș, suspectați că s-au urcat drogați la volan. Sunt cercetați de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tineri din Cugir și Ocna Mureș, suspectați că s-au urcat drogați la volan. Sunt cercetați de polițiștii din Alba Doi tineri, unul din Cugir și altul din Ocna Mureș, sunt suspectați că s-au urcat drogați la volan. Sunt acum cercetați de polițiștii din Alba. Citește și: ACCIDENT la Sebeș: O șoferiță de 79 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea