Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: PSD, lovit din toate părțile, la Alba Iulia. Mircea Hava: ”Chiar se va duce în lada de gunoi a istoriei, acolo unde îi este locul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD este pe cale să se confrunte cu o înfrângere zdrobitoare, la Alba Iulia unde, după numărătoarea paralelă în 34 de secții de votare (din 50), a obținut un procent de doar 14,42%, la mare distanță de PNL care are 41,56% și a fost depășit și de USR-PLUS care a fost votat de 23,33% dintre albaiulieni.

Procentul social-democraților l-a făcut pe candidatul Mircea Hava să declare, duminică noaptea: ”PSD chiar se va duce la lada de gunoi a istoriei, acolo unde îi este locul!

”Bucuria mea mare este că împreună cu USR-ul, sper ca și PMP-ul să intre, trecem de 70%, chiar la rezultatele parțiale pe care le avem, și ăsta este un lucru deosebit. Asta înseamnă că PSD-ul chiar se va duce la lada de gunoi a istoriei, la igienizare, acolo unde îi este locul! Ceea ce este extraordinar, este că românii s-au trezit și asta s-a văzut prin participarea la vot. (…) Cred că este pentru a doua, sau a treia oară când vedem de fapt adevăratul bazin electoral al PNL-ului, la nivel de județ. (…) Nu a fost atâta ura față de PSD, ci a fost faptul că oamenii și-au dat seama că trebuie să vină la vot, că votul lor contează extraordinar de mult…”, a declarat Mircea Hava.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea