VIDEO: PSD, lovit din toate părțile, la Alba Iulia. Mircea Hava: ”Chiar se va duce în lada de gunoi a istoriei, acolo unde îi este locul”

Paul Voicu - Primar 2020

PSD este pe cale să se confrunte cu o înfrângere zdrobitoare, la Alba Iulia unde, după numărătoarea paralelă în 34 de secții de votare (din 50), a obținut un procent de doar 14,42%, la mare distanță de PNL care are 41,56% și a fost depășit și de USR-PLUS care a fost votat de 23,33% dintre albaiulieni.

Procentul social-democraților l-a făcut pe candidatul Mircea Hava să declare, duminică noaptea: ”PSD chiar se va duce la lada de gunoi a istoriei, acolo unde îi este locul!

ELIT

”Bucuria mea mare este că împreună cu USR-ul, sper ca și PMP-ul să intre, trecem de 70%, chiar la rezultatele parțiale pe care le avem, și ăsta este un lucru deosebit. Asta înseamnă că PSD-ul chiar se va duce la lada de gunoi a istoriei, la igienizare, acolo unde îi este locul! Ceea ce este extraordinar, este că românii s-au trezit și asta s-a văzut prin participarea la vot. (…) Cred că este pentru a doua, sau a treia oară când vedem de fapt adevăratul bazin electoral al PNL-ului, la nivel de județ. (…) Nu a fost atâta ura față de PSD, ci a fost faptul că oamenii și-au dat seama că trebuie să vină la vot, că votul lor contează extraordinar de mult…”, a declarat Mircea Hava.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...