VIDEO| Pregătiri pentru o nouă deviere a circulației la Alba Iulia Nord, pentru lucrări la autostrada A10 Sebeș-Turda

Pregătiri pentru o nouă deviere a circulației la Alba Iulia Nord, pentru lucrări la autostrada A10 Sebeș-Turda

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, italienii de la Pizzarotii, antreprenorul general, pregătesc o nouă deviere a circulației rutiere. Noua deviere a circulației de pe DN 1 se va face pe o parte din viitorul traseu al autostrzăzii, pe sub tablierul metalic montat la Alba Iulia Nord și pe viitoarea bretea de coborâre de pe sensul Sebeș-Turda. Deja pe o bucată din noul traseu al devierii s-a așternut balat stabilizat și emulsie.

Noua deviere a circulației rutiere este necesară pentru a se putea face lucrări la rampa de lânga culeea Nord a supratraversării pe care DN 1 o avea la autostrada Sebeș-Turda, în zona Pârul Iovului, mai precis, în partea dinspre Turda a tablierului metalic care este deja montat.

ELIT

În acest moment în zona Alba Iulia Nord, circulația rutieră a fost deja deviată de pe DN 1, pe o porțiune din autostrada A10 Sebeș-Turda pentru a permite constructorului să efectueze lucrări la rampa de la culeea Sud a viitoarei supratraversări a DN 1 la A10.

Probabil pe noua deviere a se va circula numai după ce vor fi terminate o parte din lucrările care se efectuează acum la rampa de la culeea Sud.

2 Comentarii

adi 13 septembrie 2020 at 17:42

dupa 6 ani de la deschidere santierului, cand ar fi trebui sa inaugureze (noiembrie conform promisiuni pizaroti de la inceputul anului) ei se apuca de pregatirea unei devieri.
Cei mai puturosi constructori din romania!
bataie de joc.
De ce a mai promis Pizaroti ca termina daca nu sunt in stare? astia is mai minicinosi ca politicienii

Cristi 14 septembrie 2020 at 16:54

Cu alunecarea de teren semnalata de ceva vreme care se vede si in aceasta poza din articol ce se mai aude?. Ne trezim ca se amana iar termenul pe motiv de accidente litologice si evenimente neprevazute

Comentariile sunt oprite