Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pregătiri pentru o nouă deviere a circulației la Alba Iulia Nord, pentru lucrări la autostrada A10 Sebeș-Turda

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pregătiri pentru o nouă deviere a circulației la Alba Iulia Nord, pentru lucrări la autostrada A10 Sebeș-Turda

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, italienii de la Pizzarotii, antreprenorul general, pregătesc o nouă deviere a circulației rutiere. Noua deviere a circulației de pe DN 1 se va face pe o parte din viitorul traseu al autostrzăzii, pe sub tablierul metalic montat la Alba Iulia Nord și pe viitoarea bretea de coborâre de pe sensul Sebeș-Turda. Deja pe o bucată din noul traseu al devierii s-a așternut balat stabilizat și emulsie.

Noua deviere a circulației rutiere este necesară pentru a se putea face lucrări la rampa de lânga culeea Nord a supratraversării pe care DN 1 o avea la autostrada Sebeș-Turda, în zona Pârul Iovului, mai precis, în partea dinspre Turda a tablierului metalic care este deja montat.

YouTube video

În acest moment în zona Alba Iulia Nord, circulația rutieră a fost deja deviată de pe DN 1, pe o porțiune din autostrada A10 Sebeș-Turda pentru a permite constructorului să efectueze lucrări la rampa de la culeea Sud a viitoarei supratraversări a DN 1 la A10.

Probabil pe noua deviere a se va circula numai după ce vor fi terminate o parte din lucrările care se efectuează acum la rampa de la culeea Sud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea