Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Poștașii mușcați de câini: Un incident frecvent în cadrul Poștei Române. Director: „Este în mediul rural mai ales această problemă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române, a discutat în cadrul unei intervenții despre situația poștașilor care sunt atacați de câini, problemă care încă mai există, în special în zonele rurale, arată DCNEWS.ro.

„Cu tristeţe în suflet, vă zic că da, în continuare sunt cazuri. Acest incident este din păcate unul dintre cele mai frecvente”, a spus Horia Grigorescu.

Acesta a explicat şi că problema persistă mai ales în mediul rural.

„Este în mediul rural mai ales această problemă. Inclusiv prin anumite cartiere din zona urbană mai există. Asta e realitatea cu care ne confruntăm”, a mai spus directorul Poştei Române.

YouTube video

Întrebat dacă tot uniforma este cea care îi stârneşte pe câini, Horia Grigorescu a explicat ce haine poartă acum poştaşii.

„Poştaşii nu mai au uniforme, în afară de nişte geci cu Poşta Română care au rămas deja de câţiva ani buni în Poşta Română. Pentru 2021 îmi doresc să schimbăm faţa în oficiile poştale, pentru că acolo e cartea noastră de vizită, să le aducem la standardele anului curent, să fie condiţii decente în care şi clientului să îi facă plăcere să intre, dar şi angajatului să îi facă plăcere să vină la serviciu. Apoi, îmi doresc uniforme pentru colegii de front-office, pasul următor fiind dotarea celor din teren cu uniforma Poştei Române”, a conchis Horia Grigorescu.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea