Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO | PERCHEZIȚII în Alba, la un tânăr bănuit de trafic de droguri: A fost arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO | PERCHEZIȚII în Alba, la un tânăr bănuit de trafic de droguri: A fost arestat preventiv

La data de 12 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 6 percheziții domiciliare, în județele Alba și Cluj, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2022 – 2023, un tânăr, de 27 de ani, din comuna Cergău, județul Alba, ar fi deținut, oferit cu titlu gratuit și vândut droguri de risc și mare risc mai multor consumatori din județul Alba, inclusiv minori, cu precădere în zona municipiului Blaj, pentru suma de 100 de lei pentru un gram.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 20 de grame de substanță cristalină, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi droguri de mare risc, cântare electronice, telefoane mobile, două dispozitive de mărunțit și 1.700 de lei.

YouTube video

Tânărul bănuit de trafic de droguri a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru audieri, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Alte 22 de persoane au fost audiate în calitate de martor.

La data de 13 octombrie 2023, bănuitul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Cicio-Pop” Cluj Napoca.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea