Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, lucrările la alunecarea de teren de la Oiejdea, aproape finalizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, lucrările la alunecarea de teren de la Oiejdea, aproape finalizate

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de Aktor se apropie de finalizarea lucrărilor în zona alunecării de teren de la Oiejdea. Practic mai trebuie finalizate zidurile de gabioane, de torcretat zidul de sprijin și de realizat câteva înierbări.

Alunecarea de teren de la Oiejdea a fost una dintre cele mai complexe lucrări de stabilizare a terenului de pe autostrada A10 Sebeș-Turda, implicând un sistem de drenuri și coloane forate.

YouTube video

Pe acest segment de autostradă antreprenorul mai are de finalizat Spațiile de Servicii de la Oiejdea, iar una dintre cele mai importante lucrări o reprezintă Centrul de Întreținere și Monitorizare a traficului din nodul rutier Teiuș.

YouTube video

În aceste zile antreprenorul mai efectua lucrări la sistemul de drenaj a apelor, relocarea unui drum și la decolmatarea unui podeț metalic. De asemenea se lucrează la elemente de siguranță a circulației, mai precis la gardul de protecție, unul din elementele importante pentru a se ridica restricția de viteză de la 100 km/h.

YouTube video

Toate aceste lucrări care urmează a fi realizate nu afectează traficul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea