Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor „a atacat” alunecarea de la Oiejdea și asfaltează la Rădești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor „a atacat” alunecarea de la Oiejdea și asfaltează la Rădești

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, chiar dacă este sâmbătă, antreprenorul grec Aktor este bine mobilizat. În zona Oiejdea, „a atacat” alunecarea de teren, cheia deschiderii acestui segment de autostradă. Chiar dacă soluția pentru alunecare este încă în analiză la un expert tehnic, din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, antreprenorul pregătește platformele pentru execuția coloanelor.

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, lucrări la nodul rutier Alba Iulia Nord: Se așterne balast stabilizat pe breteaua 4

În zona Oiejdea se lucrează la rigole, iar în apropiere, la construcția viitorului CIM.

YouTube video

La nodul rutier Teiuș, firma Retter lucra simultan, atât la montarea de predale cât și la armarea viitorului pasaj rutier peste calea ferată.

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la nodul rutier Sebeș, lucrări de suprabetonare și hidroizolare la pasajele rutiere

YouTube video

Surpriza cea mai mare o reprezintă însă mobilizarea tot mai bună la asfaltări. Astăzi, echipa de 10 muncitori venită din Grecia asfalta la Rădești. Aktor a început să lucreze cu ambele stații de asfaltare lucru care se și vede în teren, întrucât mai multe camioane pline cu asfalt așteptau după finisoare.

Citește și: VIDEO| Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, la ora nodurilor rutiere: Alunecarea de teren de la Alba Iulia Nord, rezolvată. La nodul Sebeș, mobilizare bună la armarea pasajului rutier

De regulă pe acest segment de autostradă finisoarele așteptau după camioanele cu asfalt, dar se pare că situația a început să se schimbe.

YouTube video

În zona Rădești-Sâncrai lucrează și firma Marcotim (Marcu Company). Momentan această firmă este mai prezentă la rampele supratraversărilor din zonele Rădești-Sâncrai, dar ulterior va executa și umpluturile de la km 26. În apropierea drumului județean 142 L, la Sâncrai, bucovinenii de la Baxcom au început să lucreze la structura viitorului zid de sprijin.

YouTube video

Antreprenorul Aktor are mai multe utilaje și oameni în șantier existând șanse reale ca în acest an să se poată circula pe acest segment de autostradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea