Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, duminica, zi normală de lucru: Se asfaltează la ”foc continuu”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, duminica, zi normală de lucru: Se asfaltează la ”foc continuu”

Dumincă a fost o zi normală de lucru pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1. S-a lucrat pe aproape toate porțiunile, mai ales la asfaltări.

Constructorul încearcă să îngrașe porcul în Ajun de Crăciun, deși dacă s-ar fi lucrat la fel ca în ultima lună, acest segment de autostradă probabil ar fi fost finalizat acum 3 ani.

Citește și:  Video| Autostrada A10- Sebeș-Turda, lotul 1 filmat complet: Eforturi pentru deschiderea circulației rutiere până la 1 Decembrie 2020. 4 firme asfaltează ,,în draci”

Austriecii de la Strabag au turnat astăzi ultimul strat de asflat între Oarda și Lancrăm, nu departe de Cerbul Arini, pe calea 2 (sensul de mers Turda-Sebeș). Austriecii nu doar că au venit cu utilaje, dar zeci de camioane de asfalt sunt aduse zilnic de la stațiile lor de asfaltare de mare capacitate de lână Deva și Cluj Napoca.

YouTube video

Firma din Alba Iulia, Europeexpress a turnat stratul de uzură pe calea 2 între Limba și Oarda.

YouTube video

Până astăzi, de la km 0  (Calea Vacii- Lancrăm) până la km 15 (pasajul rutier peste calea ferată de la Alba Iulia Nord) era turnat stratul de uzură sau ultimul strat de asfalt, exceptând circa 3,5 km pe un sens, pe toți cei 15 km. ”Nodurile Gordiene” de pe lotul 1 o reprezintă în acest moment cele 2 noduri rutiere de la Sebeș și Alba Iulia Nord. Pentru a se da drumul la circulație, chiar și parțial trebuie finalizat o parte din nodul Sebeș, care să permită legarea A10 de DN 1 și implicit de A1 prin bretelele mici 5 și 6.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea