VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, duminica, zi normală de lucru: Se asfaltează la ”foc continuu”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, duminica, zi normală de lucru: Se asfaltează la ”foc continuu”

Duminc ă a fost o zi normală de lucru pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1. S-a lucrat pe aproape toate porțiunile, mai ales la asfaltări.

Constructorul încearcă să îngrașe porcul în Ajun de Crăciun, deși dacă s-ar fi lucrat la fel ca în ultima lună, acest segment de autostradă probabil ar fi fost finalizat acum 3 ani.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și:  Video| Autostrada A10- Sebeș-Turda, lotul 1 filmat complet: Eforturi pentru deschiderea circulației rutiere până la 1 Decembrie 2020. 4 firme asfaltează ,,în draci”

Austriecii de la Strabag au turnat astăzi ultimul strat de asflat între Oarda și Lancrăm, nu departe de Cerbul Arini, pe calea 2 (sensul de mers Turda-Sebeș). Austriecii nu doar că au venit cu utilaje, dar zeci de camioane de asfalt sunt aduse zilnic de la stațiile lor de asfaltare de mare capacitate de lână Deva și Cluj Napoca.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Firma din Alba Iulia, Europeexpress a turnat stratul de uzură pe calea 2 între Limba și Oarda.

Până astăzi, de la km 0  (Calea Vacii- Lancrăm) până la km 15 (pasajul rutier peste calea ferată de la Alba Iulia Nord) era turnat stratul de uzură sau ultimul strat de asfalt, exceptând circa 3,5 km pe un sens, pe toți cei 15 km. ”Nodurile Gordiene” de pe lotul 1 o reprezintă în acest moment cele 2 noduri rutiere de la Sebeș și Alba Iulia Nord. Pentru a se da drumul la circulație, chiar și parțial trebuie finalizat o parte din nodul Sebeș, care să permită legarea A10 de DN 1 și implicit de A1 prin bretelele mici 5 și 6.

Facebook Twitter Google+ YouTube