VIDEO. Pe Autostrada A 1, lotul 4, Lugoj – Deva, s-au reluat lucrările la Dealul Liliecilor. Muncitorii de la UMB s-au întors din minivacanță

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

De luni, pe lotul 4 al Autostrăzii A 1, tronsonul Lugoj-Deva, s-au reluat lucrările după ce angajații de la UMB Spedition au avut o mini-vacanță.

Astăzi, în așa-numitul Deal al Liliecilor, nu mai era același furnicar de oameni, așa cum ne-a obișnuit constructorul român UMB, ci se lucra mai mult cu utilaje, lucru care bănuim că se va întâmpla în aproape toată perioada rece.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Se lucra în continuare la excavarea dealului, gabioanele din partea de jos dinspre drumul național fiind ridicate considerabil.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Constructorul lucrează, de asemenea, zidul de sprijin. Ca o noutate, în partea dinspre viaductul de la Șoimuș se lucra deja la armătura zidului chiar sub alunecare.

Un nou termen pentru deschiderea lotului 4 e august 2019.

Potrivit unor informații, constructorul român va lucra în această lună până în apropierea datei de 21 decembrie.

Citește și FOTO, VIDEO. CNAIR nu își face probleme cu privire la alunecarea de teren de pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva: Sunt uzuale în șantiere, în general când se sapă în debleuri, în versați

Citește și FOTO, VIDEO. ”Furnicar” de muncitori și utilaje pe Autostrada A 1, București – Nădlac, tronsonul Lugoj-Deva (lotul IV) pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș și executarea lucrărilor din Dealul Liliecilor

Autostrada A1 începe în Bucuresti și asigura iesirea spre granita cu Ungaria la Nădlac, trecand prin Pitesti, Sibiu, Deva, Timisoara și Arad.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419