Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO. Ovidiu Jidveian (ALDE): Am votat cu încredere și speranță pentru un viitor mai bun în Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul ALDE la Primăria Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, a declarat, duminică, după ce a ieșit de la urne, că a votat cu încredere și speranță, pentru un viitor mai bun, el precizând că speră că societatea va găsi maturitatea în a promova si oameni serioși și va da o șansă tinerilor.

Ovidiu Jidveian01”Am votat cu încrederea și speranța unui viitor mai bun în Alba Iulia. Am candidat cu speranța că după 26 de ani de la Revoluție societatea va găsi maturitatea în a promova și oameni serioși și va da o șansă tinerilor de a schimba lucrurile într-un sens benefic! (…) Am candidat și am votat astăzi în speranța că societatea a ajuns la un nivel de maturitate în care să fie primiți în rândul politicienilor câștigători și oameni serioși”, a spus Jidveian.

Copreședintele ALDE Alba a declarat că în ultimii 26 de ani au fost prea mulți parveniți în politică și este nevoie de schimbare. Acesta a arătat că a simțit această nevoie, în rândul electoratului, și a precizat că speră să corespundă așteptărilor acestora.

”M-am înscris în această cursă electorală pentru a da șansa albaiulienilor să fie reprezentați și de oameni serioși, pentru că fac politică demult, pentru că îmi doresc ceva mai bun pentru Alba Iulia, un viitor pentru copiii noștri, pentru noi toți, locuri de muncă și multe lucruri pe care doar oamenii serioși le pot face în politică autohtonă”, a spus Jidveian.

Ovidiu Jidveian a votat la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea