// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO. Ofițeri SPP, de la București la Alba Iulia, pentru a pregăti în detaliu vizita președintelui Klaus Iohannis de 1 Decembrie

Câțiva ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază (SPP) au venit, miercuri, la Alba Iulia, pentru a pregăti vizita președintelui Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Ofițerii SPP s-au întâlnit, la Alba Iulia, în jurul prânzului, pe pasajul din Cetate, cu câțiva militari, în zona în care va sta, probabil, și Iohannis, la ceremonialul militar.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în urmă cu o săptămână, că va participa la evenimentele de Ziua Națională de la București și Alba Iulia.

Șeful statului va fi prezent la parada din Capitală, care începe la ora 10.00, iar apoi va veni spre Alba Iulia, fie direct cu elicopterul, fie cu avionul până la Sibiu, iar apoi cu mașina, decizia urmând a fi luată în funcție de condițiile meteorologice.

Parada de la Alba va începe în funcție de ora la care va ajunge șeful statului, dar nu mai târziu de 15.00.

De la București ar putea fi adusă și o mică scenă, pe care va sta președintele și reprezentanți ai autorităților locale.

Ultimele vizite ale lui Iohannis în județul Alba au fost, la deschiderea anului școlar la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia – când a fost însoțit de mai mulți ofițeri SPP – și la Blaj, în primăvară, cu ocazia inaugurării Palatului Cultural.

De asemenea, de 1 Decembrie a mai venit o singură dată când a fost președinte, în 2014, imediat după preluarea mandatului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la VIDEO. Ofițeri SPP, de la București la Alba Iulia, pentru a pregăti în detaliu vizita președintelui Klaus Iohannis de 1 Decembrie

  1. Lga 09.11.2018 la 9:09

    Ce huiduiala isi ia de la basarabeni! 🤦🏻‍♂️
    Este presedintele care nu le-a acordat atentie de loc, asta in contextul centenarului Marii Unirii, cand unirea cu Moldova ar fi trebuit sa fie principalul subiect pe agenda publica a presedintelui Romaniei.