Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Noul prefect de Alba, Flaviu Cozuc, a fost instalat în funcţie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 1 noiembrie, la Instituţia Prefectului – Judeţul Alba, în prezenţa ministrului secretar de stat în cadrul Ministerul Administrației și Internelor, Cătălin Chiper, a avut loc instalarea oficială a noului prefect de Alba, Flaviu Mircea Cozuc.

După citirea deciziei de schimbare a prefectului Dan Coriolan Simedru, semnată de primul ministru Victor Ponta şi după depunerea jurământului de către noul reprezentant al Guvernului în teritoriu, au urmat scurte discursuri ale acestora. Au mai luat cuvântul subprefectul Cornel Murg, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman și reprezentantul ministerului, Cătălin Chiper, care au declarat că sunt foarte mulțumiți de colaborarea avută cu fostul prefect, căruia i-au urat succes în viitoarea carieră politică și l-au asigurat de tot sprijinul lor pe noul pefect.

*Flaviu Cozuc: ”Mă simt extrem de onorat pentru numirea în funcția de prefect al județului Alba”

În discursul său noul prefect de Alba a dorit să sublinieze din start că nu face parte din niciun partid politic și se consideră un tehnocrat. ”Doresc să fiu un prefect al dialogului și promit public că principala mea preocupare va fi de a menține Instituția Prefectului la fel de credibilă și de demnă de respect”, a declarat Cozuc:

*Dan Coriolan Simedru: ”Sunt convins că această instituție va putea să devină instituția fanion a județului”

Fostul prefect de Alba a mulțumit colegilor pentru colaborare și a declarat că, față de perioada 2008-2009 în care a mai condus instituția, colaborarea cu Ministerul Administrației și Internelor a fost mult mai bună. Acesta a precizat că în ceea ce privește principalul obiectiv al instituției din următoarea perioadă, alegerile parlamentare, totul este pregătit în așa fel încât scrutinul să se desfășoare în cele mai bune condiții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea