Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicuşor Stanciu, specializat în reuşite de senzaţie pentru Steaua | După reuşita cu Sparta Praga, un nou gol spectaculos, contra „Regelui”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Stanciu Steaua 1Nicolae Stanciu s-a specializat în reuşite de senzaţie, ultima reuşită de acest gen fiind în a doua etapă a Ligii 1, în deplasare cu Viitorul Constanţa, echipă condusă de pe margine de „Regele” Gheorghe Hagi.

Intrat la pauză în distribuţia vicecampioanei, Nicuşor Stanciu a închis tabela în minutul 89, cu un şut cu efect, la colţul lung, scor 1-3 (1-1), după o combinaţie cu Pintilii.

Ex-uniristul este la a doua reuşită spectaculoasă din ultimele zile, precedenta consemnându-se în disputa din Champions League, de la Praga, cu Sparta, când Nicuşor Stanciu a egalat după o lovitură liberă de la 17 metri, transformată impecabil, în manşa tur a turului trei preliminar.

„Diamantul” Stelei demonstrează cu fiecare ocazie că este un fotbalist determinant pentru Steaua, devenită dependentă de prestaţiile şi reuşitele jucătorului în vârstă de 23 de ani, cel mai în formă fotbalist al momentului.

Sursa foto: prosport.ro

Vezi mai jos reuşita lui Nicuşor Stanciu în meciul de aseară, Viitorul Constanţa – Steaua 1-3:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea