Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO| Nicolae Stanciu, gol spectaculos în România – Kosovo 2-0: „Ne aşteaptă două meciuri dificile, nu ne temem de nimeni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Nicolae Stanciu, gol spectaculos în România – Kosovo 2-0: „Ne aşteaptă două meciuri dificile, nu ne temem de nimeni”

Căpitanul echipei naţionale a României, albaiulianul Nicolae Stanciu, a declarat, marţi, după victoria cu 2-0 în partida cu Kosovo, din preliminariile EURO 2024, în care a marcat primul gol (61), că întreruperea provocată de mesajele cu tentă politică ale suporterilor români i-a scos un pic din ritm pe jucătorii primei reprezentative, dar se bucură totuşi că jocul s-a reluat pe teren şi s-a încheiat cu o victorie. Tot în această confruntare, Andrei Rațiu (fundașul originar din Alba) a pasat decisiv la reușita lui Mihăilă (90+3)

A fost destul de ciudat pentru că am stat destul de mult timp la vestiare după întrerupere. Şi nu ni se comunica ceva exact, pauza s-a tot prelungit, s-a tot prelungit, dar ne bucurăm că am reuşit să continuăm meciul pe teren cum era normal şi acum ne bucurăm pentru cele 3 puncte. Ne-a scos un pic din ritm acea întrerupere, atât pe noi, cât şi pe ei. Dar era important să fim calmi, pentru că văzusem ce presiuni au făcut ei pe arbitru ca să oprească meciul. Iar aceste lucruri te înfierbântă. Când m-am dus la suporteri le-am spus ce ne transmisese arbitrul, că dacă acel banner nu va fi scos din stadion se va opri meciul definitiv. Fanii mi-au spus că iniţial au fost provocaţi de portarul adversarilor„, a afirmat Stanciu la postul Digisport.

YouTube video

După ce a ratat un penalty la scorul de 0-0 (minutul 61, execuție parată de portarul  Muric), mijlocaşul a anunţat că probabil nu va mai fi primul executant al loviturilor de la 11 metri la naţională.

Din păcate aici, la echipa naţională, nu am un istoric bun la penalty-uri. Dar eram sigur că voi marca golul victoriei şi că nu se va mai întâmpla ca atunci când am ratat cu Muntenegru, în campania pentru Mondial. Acum, vom vedea ce va decide selecţionerul cine să fie primul executant„, a precizat el.

Stanciu susţine că şansele rămân în continuare acelaşi după această etapă. „Şansele sunt la fel, clasamentul e la fel. Ne aşteaptă două meciuri dificile, nu ne temem de nimeni. Trebuie să fim conştienţi că în deplasare cu Belarus va fi greu, chiar dacă ei nu vor juca acasă„, a subliniat fotbalistul.

Naţionala de fotbal a României a învins selecţionata Kosovo, cu scorul de 2-0 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024. Partida a fost întreruptă de arbitru în minutul 18 pentru mesaje cu tentă politică, precum bannerul ”Basarabia e Romania, Kosovo e Serbia” afişat de un grup de suporteri români. UEFA a anunţat pe site-ul său că meciul a fost ”suspendat din cauza comportamentului discriminatoriu al suporterilor”, iar arbitrul a reluat jocul după o pauză de aproximativ 50 de minute.

Articol redactat de Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea