Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu, debut fantastic la Sparta Praga! Ex-uniristul, gol superb în primul meci oficial sub comanda lui Stramaccioni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Stanciu a debutat într-un mod extraordinar la noua sa echipă Sparta Praga, marcând un gol superb, șut din afara careului, la colțul scurt, după numai 5 minute de joc, la întâiul său meci din “Het Liga”. După experiența mai puțin bună de la Anderlecht, Nicolae Stanciu a început excelent aventura de la Sparta Praga, sub comanda lui Stramaccioni, iar cehii sunt entuziasmați după debutul cu gol al mijlocașului român, în victoria cu Liberec, 2-0 (1-0). „A avut un super debut la Praga. A fost fantastic”, este opinia generală a fanilor, pe social-media. Imediat după gol, suporterii i-au strigat numele, exact ca pe vremea când evolua la FCSB: crainicul a spus prenumele, pentru ca susţinătorii să pronunţe numele românului. „Stanciu a avut un debut aproape perfect. Lui Nicolae i-au trebuit doar cinci minute pentru a înscrie, iar el a arătat de ce a fost cel mai scump jucător transferat vreodată în Belgia”, consideră jurnaliștii de la Tyden. „Stanciu a demonstrat imediat de ce este în stare”, este opinia celor de la Aktualne, surse citate de digisport.ro.

În respectivul joc, primul din 2018 în campionatul Cehiei, au fost titulari și ceilalți doi români, Fl. Niță și Vătăjelu. În clasament, Sparta se află pe locul 4, trecând peste rivala de la Liberec. Titlul pare deja acontat, Plzen având un avans de 14 puncte faţă de a doua clasată, Sigma Olomuc.

4,5 milioane de euro este suma pe care Sparta a achitat-o pentru cumpărarea lui Stanciu. Contractul este pe 3 ani şi jumătate, iar formaţia belgiană are procente (15 la sută) dacă Sparta îl vinde mai departe. Cel mai scump jucător din istoria Spartei începe să arate că îşi justifică investiţia. Într-un con de umbră la Anderlecht, în ultimul an, internaţionalul român a preferat să plece la Sparta, a luat tricoul cu numărul “10” și a jucat până în minutul 86, când i-a lăsat locul lui Kullhanek.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea