Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu a spart gheața în China! Ex-uniristul, primul gol stagional pentru campioana Wuhan Three Towns!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Nicolae Stanciu a spart gheața în China și a înscris primul său gol stagional pentru campioana Wuhan Three Towns, în victoria de pe teren propriu, scor 4-2 (1-0) cu Henan Songshan.

Internaționalul român în vârstă de 30 de ani a deschis scorul în  partida din etapa a 21-a, dintre Wuhan Three Towns și Henan Songshan Longmen, în minutul 12, cu un șut din interiorul careului, la colțul scurt, la finele unei acțiuni individuale în partea stângă.

Partida contând pentru etapa a 21-a din Super League s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-2 (1-0), după ce vizitatorii au egalat în actul secund (2-2), deținătoarea titlului situându-se pe locul 5, cu 33 de puncte.

În actualul sezon, Stanciu s-a remarcat prin pasele decisive, având 12 assist-uri în 22 de partide. În primul sezon la echipa din China a contribuit la câștigarea titlului, cu 10 goluri și 12 assisturi în 27 de meciuri. A fost prima sa reușită după 8 luni, precedentul gol fiind în 27 decembrie 2022.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea