Rămâi conectat

Video

VIDEO: Mugurel Sârbu, fost primar în Sebeș, ar putea fi executat silit de jurnalistul Ioan Hănțulescu și de ziarul Unirea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Primarul Sebeșului, Mugurel Sârbu, luptă alături de afaceristul Mugurel Sârbu!”. Acesta este titlul unui articol semnat de jurnalistul Ioan Hănțulescu și publicat în ziarul “Unirea” în perioada în care primar în municipiul Sebeș era Mugurel Sârbu.

În replică la informațiile dezvăluite atunci de Ioan Hănțulescu, primarul și totodată patronul Mugurel Sârbu a răspuns, nu cu argumente, nu cu explicații, ci cu intentarea unui proces în justiție atât gazetarului cât și ziarului.

Iată însă, că într-un final, după ce între timp Sârbu, trecând prin mai multe partide, a ieșit din politică și s-a dedicat doar afacerilor,  justiția a decis că cele redactate în articolul respectiv “conțin o serie de afirmații care se bazează pe fapte obiective, dovedite prin probele administrate în dosarul cauzei, iar demersul jurnalistic a fost întreprins cu bună credință, prezentând interes pentru locuitorii municipiului Sebeș.”

Fostul prefect și deputat al județului Alba și primar al municipiului Sebeș, actualmente patron al firmei Triticum, cunoscută ca producătoare a ouălor Gălbenel trebuie acum să plătească peste 60 de milioane de lei vechi cu titlu de cheltuieli de judecată ziaristului Ioan Hănțulescu și ziarului „Unirea”.

Potrivit Alba TV, acesta nu ar fi primul proces intentat unor jurnaliști din presa locală pe care Mugurel Sârbu îl pierde, și atunci, ca și acum, fostul primar fiind obligat de instanță la plata tuturor cheltuielilor de judecată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea