VIDEO| Ministrul Muncii, discuții cu persoanele aflate la rând la Casa de Pensii. Cum a ”rezolvat” problema îngrămădelii și nerespectării distanțării sociale

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a discuat luni cu persoanele aflate la rând la Casa de Pensii și i-a îndemnat totodată să respecte regulile de distanțare socială, pentru siguranță tuturor celor prezenți.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Aflată într-o vizită de lucru la Alba Iulia, prima oprire a Violetei Alexandru, Ministrul Muncii, a fost la Casa de Pensii Alba. Pe lângă discuțiile oficiale, aceasta s-a aflat și în rândul persoanelor care se aflau la rând.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În primul rând, ministrul a cerut celor prezenți să respecte regulile de distanțare socială și să își aștepte cu răbdare rândul. De asemenea, a propus găsirea unei soluții pentru ca oamenii să nu mai stea înghesuiți, fie prin scoaterea unor scaune afară sau prin comunicarea unui timp aproximativ de așteptare.

De asemenea, Violeta Alexandru a discutat cu oamenii despre problemele pe care le întâmpină și le-a oferit asigurări că acestea vor fi remediate: ”Am muncit foarte mult în ultimele luni și am avut ambiția, împreună cu colegii, să recuperăm întârzierile. Dacă mai sunt, vă asigur că ne ocupăm de ele. Vă spun cinstit că lucrăm zi lumină”, a spus ministrul oamenilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419