Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Marius Opric după sezonul încheiat la Metalurgistul Cugir: „Locul 3 e maximum ce am putut realiza cu această echipă”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Banchet Metalurgistul Cugir16Metalurgistul Cugir a reuşit în primul sezon din Liga a III-a o performanţă cel puţin notabilă, fiind foarte aproape inclusiv de o promovare în eşalonul secund al fotbalului românesc. Marius Opric a declarat după terminarea campionatului că „atât s-a putut cu această echipă şi rămâne de văzut care sun planurile pentru sezonul viitor”.

Presiunea şi-a spus cuvântul în sânul echipei din Cugir care a debutat în play-off cu 3 puncte avans faţă de Şoimii Pâncota, însă trupa lui Marius Opric a căzut inexplicabil reuşind să strângă numai 11 puncte din 30 posibile, pe când echipa care a promovat, Şoimii Pâncota a strâns cu 12 puncte mai mult. Sub Drăgana se anunţă o vară incendiară, cu plecări şi veniri în tabăra jucătorilor, iar antrenorul Marius Opric aşteaptă o discuţie finală cu cei din conducere pentru a lămuri viitorul băncii tehnice.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea