Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO Marius Moga a filmat videoclipul noii piese, acasă, la Alba Iulia! El și logodnica sa, Bianca Lăpuște, joacă roluri principale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moga02Marius Moga a filmat videoclipul pentru cea mai recentă piesă, ”Suntem păsări călătoare”, acasă, la Alba Iulia, dar și în județe învecinate, Sibiu și Cluj. El și logodnica sa, Bianca Lăpuște, joacă roluri principale.

Piesa este una cât se poate de veselă, celor doi îndrăgostiți ”le stă bine în mișcare” și tot ce vor este să găsească ”un loc sub soare”. Începutul videoclipului îl înfățișează pe Marius Moga Moga04conducând un Mercedes decapotabil, iar iubita sa dansează, în dreapta, pe noua piesă.

În momentul în care în filmare apare municipiul Alba Iulia, Marius Moga spune ”Is plecat de un secol de acasă/ Cred că zile, cred că nopți, că nu-mi pasă/ Daca îs cu tine îți spun sincer/ Aș dormi și sub cerul liber”. În imaginile filmate apare și casa compozitorului albaiulian, care se îmbrățișează cu părinții și se joacă, în curte, cu trei câini.

Moga01După ce și-a revăzut părinții, cel supranumit ”Micul Mozart” își petrece timpul alături de prieteni în Cetatea Alba Carolina, se amuză pe seama statuilor din bronz, iar apoi deapănă amintiri.

Dacă prima parte a fost filmată în județul Sibiu, spre sfârșit, Moga apare, alături de prieteni, pe Cluj Arena jucând fotbal, dar și în localitatea Șugag, de pe Valea Sebeșului. Aici, portul popular este la el acasă, iar interpretul, alături de logodnica sa, îmbracă straie populare și dansează cu fete și flăcăi.

”Pe la munte, pe la mare, pe dealuri/ Pe hotare străine, pe maluri/ De ape stătătoare sau repezi/ As alerga cu tine prin livezi/ Tot ce știu e../ Ca ne sta bine in mișcare/ Suntem păsări calatoare/ Tot ce vreau e../ Să găsim un loc sub Moga03soare/ Niște păsări calatoare/ Sa ne iubim, iubim, iubim”, este mesajul pe care i-l transmite logodnicei sale.

Videoclipul se termină cât se poate de emoționat, cântărețul și compozitorul dedicat genului pop și muzicii dance sărută burtica Biancăi Lăpuște care îi va dărui un copil.

Moga01Videoclipul a fost filmat, în luna aprilie, de albaiulienii Lucian Craiu și Andrei Iancu, alături de Iulian Moga și echipa sa.

Marius Moga feat. Achi – Suntem Pasari Calatoare a fost publicat pe canalul Youtube marți, 12 mai, și a adunat în doar câteva ore zeci de mesaje de felicitare.

Filmarea a fost realizată în regia fratelui său, Iulian Moga.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea