Rămâi conectat

Sport

VIDEO| Managerul sportiv al echipei CSO Cugir după promovarea în Liga a III-a: Este un moment magic aşteptat de trei ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bogdan PetricImediat după terminarea meciului de baraj pentru Liga a III, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, managerul sportiv al echipei CSO Cugir, Bogdan Petric a declarat că prin câştigarea partidei contra echipei Rapid Jibou 4-0 şi accederea în Liga a III-a i-a fost îndeplinit un vis în spatele căruia a stat munca unei întregi echipe.

Managerul Sportiv a crezut de la început în calificare, CSO Cugir fiind o familie, o echipă care a muncit trei ani de zile şi care şi-a dorit performanţa. Bogdan este convins că echipa cugireană este pregătită pentru Liga a III-a, dar recomandă prudenţă şi spune că lucrurile trebuie luate pas cu pas.

Pentru al doilea an consecutiv campioana judeţului Alba promovează în urma barajului de la Oradea. Amintim faptul că Europa Alba Iulia a avut anul trecut un parcurs similar fiind cazată în acelaşi stabiliment şi a jucat pe aceeaşi arenă câştigând meciul de baraj pentru Liga a III-a contra echipei Vulturii Vultureni (Cluj) scor 2-0.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea