// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO. Mai mulți turiști, îmbrăcați cu haine de vară, blocați în mașini din cauza zăpezii, pe Transalpina

Mai mulți turiști, o parte îmbrăcați cu haine de vară și fără posibilitatea de a-și încălzi mașinile din cauza lipsei combustibilului, au rămas blocați, marți dimineața, în mașini, în zona înaltă a masivului Parâng, pe Transalpina, din cauza căderilor de zăpadă.

UPDATE: Este vorba de cinci turiști

”Acțiune în derulare a salvamontiștilor din Gorj în zona înaltă a masivului Parâng pe Transalpina pentru acordarea primului ajutor și salvarea mai multor persoane surprinse azi-noapte de căderile de zăpada și rămase blocate cu autoturismele în căldarea Urdele”, potrivit Salvamont România.

 Drumarii din cadrul Secției Drumuri Naționale Gorj acționează cu utilaje pentru a desface drumul, iar salvamontiștii s-au deplasat în zona cu o ambulanță Salvamont, iar apoi și-au continuat pe jos drumul pentru a ajunge în zona în care sunt blocate mașinile.

”Unele mașini nu mai au combustibil și nu mai pot face căldura, iar o parte dintre cei surprinși în ele sunt îmbrăcați de vara. Nu se știe încă numărul de persoane surprinse în mașini. Pe carosabil este așternut un strat de circa 10-15 cm de zăpada si pe foarte multe porțiuni există formată gheața”, potrivit unei informări trimise de Salvamont România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419