Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: La dealul de la pârâul Iovului, pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, se vede viitorul…TERASAMENT!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, pe autostrada Sebeș-Turda, de la valea Orzii și până dincolo de dealul de la pârâul Iovului, în apropiere de Sântimbru, de unde începe lotul 2, mobilizarea era în creștere. o mulțime de utilaje și oameni lucrau la structuri, terasamente, rigole, etc.

Pe un sens există semne clare că antreprenorul general Pizzarotti a început să tureze motoarele, și așa cum am prezentat într-un material anterior, a crescut mobilizarea și la viitorul nod rutier Sebeș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citeste și: VIDEO. Pe Autostrada Sebeș-Turda, la nodul rutier Sebeș crește mobilizarea antreprenorului

YouTube video

Pe partea dreaptă de la valea Orzii au fost terminate culeele și au fost aduse grinzile. Pe partea stângă a văii, în locul unde a fost casa de pe traseul autostrăzii, a început să iasă din pământ viitoarea culee. La viitorul pod peste Mureș se lucrează în continuare la ultimii 4 piloni, iar în viitorul nod rutier Alba Iulia Sud, terasamentele au fost aduse la nivelul podului care supratraversează autostrada.

În zona viitorului pod peste râul Ampoi, partea spre Turda și în zona DJ 107, se lucrează la înălțarea terasamentelor și aducerea lor la nivelul culeelor.

Cea mai puternică activitate era în zona viitorului nod rutier Alba Iulia Nord și la dealul de la pârâul Iovului. În viitorul nod rutier Alba iulia Nord, în apropiere de calea ferată, se lucra la culeea viitorului pod care va traversa linia de cale ferată.

Citește și:  Lotul 1, Autostrada Sebeș-Turda, la finalul lunii iulie 2018, sub ”zodia ploilor” și a codurilor galbene

Din păcate, în această zonă mai există foarte multe utilități care vor trebui mutate, fiind vorba de rețele electrice de medie și joasă tensiune.

La dealul de la pârâul Iovului, mai multe utilaje lucrau în continuare la excavarea dealului, aici fiind și cea mai interesantă lucrare. În zona excavată au fost basculate mai multe grămezi de pământ care foarte probabil vor face parte din viitorul terasament al autostrăzii.

Așa cum se poate observa în ultima parte din video, porțiunea respectivă este exact în continuarea lotului 2, lucru care denotă destul de precis pe unde va fi viitoarea autostradă, prin dealul excavat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea