VIDEO: La dealul de la pârâul Iovului, pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, se vede viitorul…TERASAMENT!

Paul Voicu - Primar 2020

Sâmbătă, pe autostrada Sebeș-Turda, de la valea Orzii și până dincolo de dealul de la pârâul Iovului, în apropiere de Sâ ntimbru, de unde începe lotul 2, mobilizarea era în creștere. o mulțime de utilaje și oameni lucrau la structuri, terasamente, rigole, etc.

Pe un sens există semne clare că antreprenorul general Pizzarotti a început să tureze motoarele, și așa cum am prezentat într-un material anterior, a crescut mobilizarea și la viitorul nod rutier Sebeș.

ELIT

Citeste și: VIDEO. Pe Autostrada Sebeș-Turda, la nodul rutier Sebeș crește mobilizarea antreprenorului

Mihail David - 2020

Pe partea dreaptă de la valea Orzii au fost terminate culeele și au fost aduse grinzile. Pe partea stângă a văii, în locul unde a fost casa de pe traseul autostrăzii, a început să iasă din pământ viitoarea culee. La viitorul pod peste Mureș se lucrează în continuare la ultimii 4 piloni, iar în viitorul nod rutier Alba Iulia Sud, terasamentele au fost aduse la nivelul podului care supratraversează autostrada.

În zona viitorului pod peste râul Ampoi, partea spre Turda și în zona DJ 107, se lucrează la înălțarea terasamentelor și aducerea lor la nivelul culeelor.

Cea mai puternică activitate era în zona viitorului nod rutier Alba Iulia Nord și la dealul de la pârâul Iovului. În viitorul nod rutier Alba iulia Nord, în apropiere de calea ferată, se lucra la culeea viitorului pod care va traversa linia de cale ferată.

Citește și:  Lotul 1, Autostrada Sebeș-Turda, la finalul lunii iulie 2018, sub ”zodia ploilor” și a codurilor galbene

Din păcate, în această zonă mai există foarte multe utilități care vor trebui mutate, fiind vorba de rețele electrice de medie și joasă tensiune.

La dealul de la pârâul Iovului, mai multe utilaje lucrau în continuare la excavarea dealului, aici fiind și cea mai interesantă lucrare. În zona excavată au fost basculate mai multe grămezi de pământ care foarte probabil vor face parte din viitorul terasament al autostrăzii.

Așa cum se poate observa în ultima parte din video, porțiunea respectivă este exact în continuarea lotului 2, lucru care denotă destul de precis pe unde va fi viitoarea autostradă, prin dealul excavat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...