Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Klaus Iohannis despre introducerea stării de urgență: „Dacă ajungem în situația să nu mai fie suficiente măsurile din starea de alertă, atunci este de evaluat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o conferință de presă, susținută de la ora 19.00, președintele Klaus Iohannis a anunțat, în premieră, că România nu va mai avea stare de urgență pe întreg teritoriul său, așa cum a fost timp de două luni în primăvară. Președintele a precizat că, dacă va fi nevoie, starea de urgență va fi impusă la nivel local sau regional.

”Comparația cu alte țări este mai complicată, nu este o definiție universal valabilă pentru starea de urgență. Ceea ce declară alta state este similar cu starea de alertă. Ea permite instituirea tuturor restricțiilor pentru a gestiona o astfel de pandemie. De aceea s-a creat lege specială pentru starea de alertă, care a fost tergiversată de PSD în Parlament, iar Guvernul a putut să ia măsurile care se impun. Nu este nevoie, acum, de stare de urgență.

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/752090642041538/

Dacă ajungem în situația să nu mai fie suficiente măsurile din starea de alertă, atunci este de evaluat dacă se introduce local regional – național nu cred că va fi cazul – starea de urgență, a spus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea