Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Inundațiile de la Pianu – Petruse Marin Ioan, primarul comunei Pianu: „De 51 de ani nu s-a întâmplat așa ceva”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ploaia torențială de sâmbătă a produs un adevărat dezastru în comuna Pianu, din județul Alba. Edilul localității, născut și crescut acolo, a declarat că niciodată comunitatea nu s-a confruntat cu o situație de genul acesta.

„Sunt născut și crescut în comuna Pianu și de 51 de ani nu s-a întâmplat așa ceva. Din ceea ce spun cei în vârstă niciodată n-a fost asemenea viitură asupra acestei comunități.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din fericire, se pare că până la ora actuală nu sunt constate victime umane, pagubele urmează să le evaluăm în această noapte. Sperăm să îi putem ajuta pe cetățeni și sperăm să putem reveni la o viață normală”, a declarat primarul comunei Pianu, Petruse Marin Ioan.

YouTube video

Județul Alba se află sub atenționate de COD PORTOCALIU de precipitații abundente în partea de Sud a județului Alba emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Fenomene vizate: instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Se vor înregistra cantități de apă abundente ce local vor depăși 30-35l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea