VIDEO| Imagini din casa groazei! În ce condiții locuia băiatul mâncat de muște și viermi, adus în comă la spital, la Cluj

Băiatul a ajuns sâmbătă în comă la spital mâncat de muște și de viermi, cu necroze pe tot corpul. El a fost transferat în stare gravă de la Spitalul din Dej la Cluj- Napoca, acolo unde medicii i-au dat șanse mici supravițuire.

Băiatul de 9 ani din Dej, care a ajuns în comă la spital, sâmbătă, după ce a fost mâncat de viermi, trăia în condiții greu de imaginat. Deși locuia în casă cu trei adulți, întregul apartament este un focar de infecție.

ELIT

Copilul mâncat de viermi de la Dej trăia alături de trei adulți într-o mizerie greu de descris. În aceste condiții, nu e de mirare că baiatul a ajuns la spital. Din păcate, el se află în continuare în stare gravă.

Bunica băiatului a făcut câteva dezvăluiri șocante despre copil. Ea a spus pentru dejeanul.ro că timp de trei săptămâni nepoțelul ei nu s-a mai ridicat din pat nici să meargă la toaletă, astfel că și-a facut toate nevoile fiziologice în patul în care dormea. Salteaua este putrezită și îmbibată cu sânge și bucăți de carne desprinse de pe spatele minorului, un adevărat „ospăț” pentru muște, notează sursa citată.

Întregul apartament este un focar de infecție, plin de muște și viermi. Stive de lucruri nefolositoare sunt așezate din podea până în tavan.

Daniela Dreghiciu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, a declarat, pentru Gândul.ro, că băiatul se află în continuare în stare gravă.

„Starea copilului este staționară , el rămâne la Terapie Intensivă, deci în continuare în stare gravă. A venit la noi la unitata medicală într-o stare precară, cu un sepsis foarte puternic. Medicii noștri fac toate eforturile, ca pentru orice copil internat la noi, pentru ca starea băiatului de 9 ani să se îmbunătățească”, a spus aceasta.

Sursa: wowbiz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419