Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Icoana Maicii Domnului din Cricău care PLÂNGE în timpul postului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un fenomen inedit s-a petrecut în timpul postului Sfintei Marii. O icoană care aparține Bisericii Ortodoxe din Cricău, județul Alba, reprezentând-o pe Fecioara Maria ținându-l în brațe pe Pruncul Iisus, a început subit să ,,lăcrimeze”, spre mirarea preoților și a persoanelor prezente.

În imaginile trimise de către un cititor ziarulunirea.ro, se poate vedea cum ,,minunea” s-a întâmplat chiar sub ochii enoriașilor, care nu au ezitat să imortalizeze acest moment, pentru mulți supranatural.

Contactă de ziarulunirea.ro, Arhiepiscopia județului Alba nu a oferit un punct de vedere asupra acestui fenomen, al cărui explicație nu a fost încă găsit.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea