Rămâi conectat

Sport

VIDEO: gol fenomenal marcat de Gicu Grozav, la debutul în Turcia, împotriva vicecampioanei! Atacantul albaiulian a punctat pentru Karabukspor, cu o bombă incredibilă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Gicu Grozav a debutat într-un mod entuziasmant în campionatul Turciei, marcând un gol de senzație pentru Karabukspor, în victoria din etapa a doua, 3-1 (2-1), partidă în care a punctat și Torje, contra vicecampioanei Turciei, Basakşehir!

Rezervă, ex-uniristul a intrat în mnutul 54, însă după numai 13 minute a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei, o execuție de senzație, șut violent de la 30 de metri, în vinclul drept! Gicu Grozav s-a implicat financiar la echipa sa de suflet Unirea Alba Iulia, alături de Mihai Oancea și s-a transferat din Rusia în campionatul Turciei, liber de contract, după ce a plecat de la Akhmat Grozny. Gicu Grozav este pe lista adițională a echipei României  pentru partidele din preliminariile CM cu Armenia și Muntenegru, de luna viitoare. În prima rundă a Süper Lig, în 12 august, în deplasare cu Gençlerbirliği,  a fost doar rezervă, iar la primul meci în fața fanilor proprii, pe Stadionul Yenisehir, a marcat un gol de poveste!

Conform prosport.ro., oaspeţii au deschis scorul pe terenul lui Karabuk prin Napoleoni, în minutul 21. Torje a egalat dintr-o lovitură liberă după numai opt minute. Mijlocaşul a şutat pe jos, Cristi Tănase a sărit peste minge iar portarul a fost păcălit. Karabukspor a intrat în avantaj la cabine, după un autogol al fundaşului moldovean Alexandru Epureanu, în minutul 45+1.

În minutul 54 a fost trimis în teren şi Gicu Grozav, care a avut nevoie de numai 13 minute pentru a marca primul său gol în tricoul lui Karabukspor. Fostul jucător de la Dinamo şi Petrolul a înscris cu un şut violent din afara careului, expediat în vinclul porţii adverse. Găman a rămas pe banca de rezerve la gazde, în timp ce Latovlevici nu a fost în lot din cauza unei accidentări. Karabukspor are patru puncte după primele două etape. În etapa inaugurală, echipa românilor a remizat în deplasare cu Genclerbirligi, scor 1-1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrae din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea