Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO: Frumoasa albaiuliancă Antinia Simion a primit trei de DA de la juriul X FACTOR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antinia Simion, din Alba Iulia, a fost prezentă, vineri, pe scena X Factor, emisiune transmisă pe Antena 1, ea fiind selectată la proba de audiții după ce a trecut de preselecțiile organizate la Cluj-Napoca.

antinia simionEa și-a dorit enorm să primească trei de DA pentru a merge în bootcamp, următoarea etapă, iar dorința i-a fost îndeplinită.

„Aș vrea ca publicul să se ridice pentru mine. Tot timpul mi-am dorit să fiu pe o scenă și toata lumea să-mi strige numele”, a spus Antinia cand a intrat pe scena. Și această dorință i s-a îndeplinit, toata sala i-a scandat numele.

„Am emoții când lumea nu este în sală, când este sala plină este cel mai bine”, a spus Antinia Simion înainte să cânte.

„Ai avut sensibilitate, emoție artistică, n-a fost rau”, a spus Ștefan Bănica, juratul X FACTOR.

„Ai genul de voce metalică. Îmi place, ești perfectă draga mea”, i-a spus și Delia.

Antinia este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Ultimul trofeu câștigat a fost Steaua Carpaților, la Brașov, în vara acestui an, competiție la care a mai fost premiată cu locul I. Ea a mai câștigat Trofeul Vocile Cetății, Voices, Mini Megastar sau Festivalul Internaţional „Golden Leaf” din Estonia. Un alt proiect de suflet al tinerei este piesa ”Free”, filmată în vara anului 2014. (Z.U.)

Sursa: hotweek.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea