Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Florin Roman: Șeful IȘJ Alba și un director de școală acuzați de abuz în serviciu. Un profesor din Alba le-a făcut plângere la DNA, după ce i-au desființat postul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat, vineri, că un profesor din Alba a depus plângere penală la DNA, împotriva șefului IȘJ Alba și a unui director de școală, pentru că i-au desființat postul.

Este vorba despre un dascăl din Lupșa, profesor titular de catedră și profesor documentarist la Școala Gimnazială din Lupșa. Vanesa Aruna Dup le acuză pe Marcela Dărămuș (inspector școlar general) și pe Cristina Andreș (directorul școlii) de abuz în serviciu. Ea a trimis un memoriu și la cabinetul parlamentar, în care susține că se constituie și ca parte civilă și va solicita daune în valoare de 1 milion de euro.

”În urma cercetării penale pe care o veţi efectua să constataţi vinovăţia acesteia (n.r. director Cristina Andreș) cu privire la săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor personale care decurg din CI (norma didactică de 18 ore) trafic de influenţă, şantaj ameninţare şi hărţuire la locul de muncă. De asemenea solicit ca,cu ocazia cercetării penale să constataţi săvârşirea de către făptuitori de acte şi fapte specifice infracţiunii de fals, uz de fals, fals în declaraţii, instigare la fals, instigare la mărturie mincinoasă, acte şi fapte săvârşite în calitatea funcţiei de director, pe care o deţine la şcoala Lupşa.

În acest context, prin referat să solicitaţi procurorului care va supraveghea ancheta, trimiterea acesteia în judecată în calitate de inculpată, pentru săvârşirea cu vinovăţie a faptelor penale sus menţionate.

Totodată înţeleg să mă constitui parte vătămată şi parte civilă, astfel încât partea reclamata să fie obligată la plata sumei de 1.000.000 euro -reprezentând daune morale iremediabile, pentru că datorită hărţuirii acestei persoane la locul de muncă m-am îmbolnăvit de cancer iar în prezent mi-am pierdut și postul de profesor documentarist pe care eram titulară”, a scris în plângerea făcută la DNA prof. Vanesa Aruna Dup.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Actrița Ramona Bădescu s-a alăturat AUR!

Tot mai multe personalități ale vieții publice din România, dar și reprezentanți ai românilor din diaspora vin alături de AUR. În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriță Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara granițelor.

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din Diaspora. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți.

Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia.

Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a afirmat Ramona Bădescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare