Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Florin Crișan, candidatul MP la Primăria Zlatna, acuză lipsa locurilor de muncă: ”Nimic nu mai merge cum ar trebui”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Florin Crișan (37 de ani), candidatul Mișcării Populare la Primăria Zlatna, a acuzat, vineri, lipsa locurilor de muncă și faptul că administrația locală nu are o politică de atragere a investitorilor.

Florin Crisan MP01

Florin Crișan a spus că vrea să candideze pentru funcția de primar la Zlatna la alegerile locale din 2016 deoarece este orașul în care s-a născut și în care vrea să trăiască toate viața, precizând că Mișcarea Populară are o echipă tânără, fără experiență, dar cu putere și avânt.

”În Zlatna, MP e o echipă de tineri, chiar dacă nu avem experiență, avem avânt, putere și dorința de a reuși și de a arăta că se poate. De când s-a închis uzina, totul a murit, nimic nu mai merge cum ar trebui. Toate acestea se întâmplă din cauza lipsei banilor. În afară de trotuare, nimic nu s-a construit. Două, trei întreprinderi în 25 de ani e insuficient (…) Noi, cei care am rămas în Zlatna, toți a trebuit să ne căutăm de lucru în Alba Iulia. De 15 ani, de când m-am angajat, doar aici am găsit (n.r. în Alba Iulia). În Zlatna nu e nicio șansă să găsești ceva de muncă. Zlatna trebuie să devină atractivă pentru investitori. Dacă vrei să-i atragi, trebuie să le oferi ceva”, a afirmat Florin Crișan.

Candidatul MP a acuzat și faptul că ”nimeni nu e în stare dă astupe două gropi”. Acesta a spus că ”jumătate” dintre zlăteni sunt plecați în ”toată lumea, în toată Europa, în căutarea locurilor de muncă și a unui viitor”.

Florin Crișan a terminat liceul în Zlatna fiind dublu licențiat al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în management și istorie. Din primăvară, a precizat că are ”o mică afacere în Alba Iulia”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea