Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Doi turiști rătăciți în zona Cetățile Ponorului, salvați de jandarmii montani: „Vă mulțumim din suflet pentru că ne-ați salvat!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi turiști rătăciți în zona Cetățile Ponorului au fost salvați de jandarmii montani: „Vă mulțumim din suflet pentru că ne-ați salvat!”

Două persoane care se aflau în drumeție în zona Cetățile Ponorului și s-au rătăcit din cauza ceții dense, au solicitat ajutorul prin apel la 112. În ajutorul lor au plecat jandarmii montani, care i-au sprijinit să ajungă în siguranță în zona unde și-au lăsat autovehiculul.

„Vă rog să ne ajutați pentru ca ne-am rătăcit din cauza ceții dense”

Așa au anunțat aseară în jurul orei 19:30 la S.N U.A.U 112, doi turiști care au plecat in jurul orei 13:00, din zona Glăvoi spre Cheile Galbenei.

În mai puțin de o oră aceștia au fost găsiți de patrula de jandarmi montani în zona Cetățile Ponorului și sprijiniți sa ajungă în siguranță in zona in care și-au lăsat autovehiculul.

Si de această dată, au fost răsplătiți cu cea mai frumoasă urare pe care o poate primi un salvator:
” Va mulțumim din suflet pentru ca ne-ați salvat!”

Mulțumim si noi la rândul nostru colegilor de la Salvamont Bihor care pe perioada cât am fost in zonă fără semnal la telefoanele mobile, aceștia au ținut legătura cu persoanele rătăcite și le-au precizat ce marcaje turistice sa urmeze pentru a se întâlni cu noi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea