VIDEO: Deputatul PNL de Alba Corneliu Olar a ridicat parlamentarii în picioare

Săptămâna trecuta, în cadrul ședinței în plan a Camerei Deputaților, de la tribuna Parlamentului României deputatul Corneliu Olar a cerut parlamentarilor un moment de reculagere la comemorarea a 233 de ani de la tragerea pe roată a lui Horea și Cloșca. A fost un moment solemn special când aleșii, la unison, au adus un omagiu eroilor din Țara Moților care și-au dat viața pentru popor.

Pe lângă demersurile pentru alocarea prin bugetul de stat a fondurilor necesare dezvoltării infrastructurii din Țara Moților și adoptarea de legi favorabile moților, deputatul Corneliu Olar continuă și acținile de promovare a istoriei, tradițiilor și turismului din Munții Apuseni.

ELIT

Astfel, recent deputatul Corneliu Olar a făcut reclamă pe un post național de televiziune fructelor de pădure din Apuseni iar în aceste zile a început demersurile pentru realizarea unui bust al eroului Avram Iancu, bust care va fi amplasat în Parlamentul Românei.

Momentul solemn cerut de Corneliu Olar în Parlament și alte intervenții de la tribuna Parlamentului le puteti vedea în format video pe pagina oficială a deputatului Corneliu Olar pe facebook. (B.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

marius 6 martie 2018 at 19:57

Ce titlu pompos pentru o actiune de bun simt.

Vorbeinvint 6 martie 2018 at 22:54

Da,da felicitări ziar unirea,despre gafa intenționată pe care o puregatito HORENILOR cu intabularea gratis si zeci de proprietari nu mai a-u terenurile în proprietate. Nu-am auzit să fi scris vreun ARTICOL,slugarnicie gratis după cum se vede de-la o posta…Rușine,Rusine

pedelistul ...liberal 7 martie 2018 at 17:35

Usor lucru pt oricine ! Mai ales ca….cu aceasta ocazie nu le-a cerut absolut nimic parlamentarilor…..pt moti, topi si mocanii din Apuseni …!!!

HCC 8 martie 2018 at 0:12

..cei 600 de galbeni promisi pentru prinderea lui Horea si Closca sa fie impartiti intre cei sapte tradatori…. pădurari asemenea șefului drujbiștilor din zilele noastre !…preotul ortodox Moise din Carpinis il anunta pe maiorul comite Palffy, care, trimitand o patrula numeroasa in comuna Mogos, l-a arestat pe Crisan si l-a dus la Alba Iulia

Mocanelul 8 martie 2018 at 14:18

S-au ridicat ca nu-i suportau mirosul!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...