Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: Deputatul PNL de Alba Corneliu Olar a ridicat parlamentarii în picioare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna trecuta, în cadrul ședinței în plan a Camerei Deputaților, de la tribuna Parlamentului României deputatul Corneliu Olar a cerut parlamentarilor un moment de reculagere la comemorarea a 233 de ani de la tragerea pe roată a lui Horea și Cloșca. A fost un moment solemn special când aleșii, la unison, au adus un omagiu eroilor din Țara Moților care și-au dat viața pentru popor.

Pe lângă demersurile pentru alocarea prin bugetul de stat a fondurilor necesare dezvoltării infrastructurii din Țara Moților și adoptarea de legi favorabile moților, deputatul Corneliu Olar continuă și acținile de promovare a istoriei, tradițiilor și turismului din Munții Apuseni.

Astfel, recent deputatul Corneliu Olar a făcut reclamă pe un post național de televiziune fructelor de pădure din Apuseni iar în aceste zile a început demersurile pentru realizarea unui bust al eroului Avram Iancu, bust care va fi amplasat în Parlamentul Românei.

Momentul solemn cerut de Corneliu Olar în Parlament și alte intervenții de la tribuna Parlamentului le puteti vedea în format video pe pagina oficială a deputatului Corneliu Olar pe facebook. (B.P.)

https://youtu.be/dxcEIgIdye8


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea