// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Deputatul Florin Roman cere demisia Daliei Dărămuș de la șefia Centrului Român de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic – ”A ajuns acolo pentru că este fata lu’ mama, nu prin concurs!”

Deputatul PNL Florin Roman a solicitat public demisia Daliei Dărămuș de la șefia Centrului Român de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic. Liberalul susține că ea a ajuns la conducerea respectivei instituții pentru că ”este fata lu’ mama” și nu a participat la un concurs.

Liberalul albaiulian a declarat că prin instalarea ei în acest post au fost îndepărtați oameni care sunt considerați ”părinții” învățământului profesional din România, cum ar fi prof. Madlen Șerban, cu o experiență de 27 de ani în acest domeniu:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Răspunsuri la VIDEO: Deputatul Florin Roman cere demisia Daliei Dărămuș de la șefia Centrului Român de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic – ”A ajuns acolo pentru că este fata lu’ mama, nu prin concurs!”

 1. Lewo 26.01.2018 la 15:56

  „Sa stam stramb, si sa judecam drept”, Hava are cea mai mare vina de prestatiile Piticului Atomic! Florinel a cerut sa se construiasca un TEATRU, ca Sala „Ion Luca Caragiale”, fost Cinematograf „23 August”, actualmente Casa de Cultura a Universitatii „1 Aprilie”, din Alba-Iulia, nu ii mai place, ca acolo in 28 Mai 1928 , Iuliu Maniu, a denuntat „alipirea Transilvaniei” de catre Romania, ca sa-l poata juca pe scena pe „Agamita Dandanache” personaj cu care se confunda, iar Hava nu la inteles, asa ca daca nu il poate juca pe scena, il joaca pe unde apuca, pe strada, la sediul PNL, inclusiv in Parlament!

 2. EON, CEC, ANRE, MAI, FORD... 26.01.2018 la 18:57

  No, lasa ca ai dreptate, dar numa o țâră! Daca ziceai si de tine cum ai supt banii consiliilor de administratie din multe locuri din tara asta, era drept! Ase”nu-i!

 3. m 27.01.2018 la 2:40

  o fi si asta favorita lu ma-sa, dar nici tu nu esti strain de favoristisme din astea, asa ca nu esti cel mai potrivit a critica. numai cum pnl-pdl nu are alt pichinez, in afara de buglea (sterilizare) te-a pus pe tine sa te exprimi!!! sa nu mai vb de cat de vocal erai importiva lui hava si acum ai ajus sa-i pupi talpile!!!

 4. dolfi 27.01.2018 la 9:25

  tovu Roman, taci ca esti croit din acelasi material! Pe sistemul “Ciocu mic c-acuma noi suntem la putere!” – cand ai fost “pe val” singurul tau interes a fost sa… faci bani! Pe spinarea noastra, a prostilor.
  Toate partidele, aceeasi mizerie!

 5. Alegatorul 27.01.2018 la 11:41

  Corect Florine!

 6. Dolfi 27.01.2018 la 21:29

  romane iti place sa te joci cu nebunul meu un pic sa ai glas mai cool ?

 7. codru 27.01.2018 la 22:03

  Am mai văzut într-un articol precedent ridicată această problema cu fata respectivei Doamne Inspector. Domnule Roman pe când o listă cu locul de muncă a copiilor membrilor marcanți din toate partidele precum și a șefilor de instituții pentru o părere corectă…!