VIDEO/ Denisa Moga, o tânără din Sebeș, a debutat cu piesa si videoclipul “Singuri”, o melodie cu un mesaj emoționant extras din viața artistei

 Denisa Moga, o tânără din Sebeș, județul Alba, debutează, la nici 17 ani, cu piesa “Singuri”, o melodie cu un mesaj emoționant extras din viața artistei. Primul single semnat Denisa Moga s-a lansat pe 22 decembrie, alături de Cat Music.

“Cu toții trecem, la un moment dat, prin perioada aceea de tranziție, de la copilărie la adolescență. E clipa în care realizăm că trebuie să devenim independenți și începem să ne lovim de realitățile vieții, învățând că lucrurile importante cer răbdare și că orice vis se poate îndeplini doar prin muncă și ambiție. Mă regăsesc profund în mesajul piesei “Singuri”, mai ales pentru că se referă la o perioadă dificilă din viața mea, dar care totuși a avut farmecul ei. Fiecare vers sau acord îmi aduce o emoție pe care sper să o simțiți și voi”, declară Denisa Moga.

Piesa “Singuri” este produsă de Adi Colceru, iar videoclipul este realizat în regia lui Criss Blaziny.

În prezent, Denisa Moga este elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național “Lucian Blaga” din Sebeș, la profilul Științele Naturii, intensiv germană. În vara lui 2015 a mers în tabăra DeMoga Music Junior Camp, acela fiind momentul care a determinat-o să continue pașii către o carieră în muzică. Piesa “Singuri” este primul single din cariera Denisei Moga, urmând ca artista să lanseze în curând următoarele 2 piese, produse și compuse în studiourile DeMoga Music.

Sursa: bestmusic.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...