Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Cum „au grijă” de curățenie, pe domeniul public, unii aiudeni: Ce spun reprezentanții primăriei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| Cum „au grijă” de curățenie, pe domeniul public, unii aiudeni: Ce spun reprezentanții primăriei

Mai mulți cetățeni din Municipiul Aiud au fost surprinși de către camerele de supraveghere în timp ce nu foloseau corespunzător tomberoanele pentru depozitarea deșeurilor.

„De ce este mizerie în jurul platformei subterane de colectare selectivă a deșeurilor de pe str. Sergent Hațegan? Ne-am uitat pe înregistrările video și vă prezentăm ce am observat:

Ora 06:53 – operatorul golește recipientele; (mai puțin cartonul, care este ridicat ulterior);

Ora 08:27 – primul cetățean depozitează lângă recipient gunoiul, deși era spațiu în container;

Ora 10:15 – al doilea cetățean depozitează lângă recipient gunoiul, deși era spațiu în container;

Ora 13:31 – un alt cetățean depozitează lângă recipient gunoiul, deși era spațiu în container;

Ora 17:38 – la această oră cetățeanul nici nu mai verifică dacă este spațiu în container, depozitează pe jos presupunând probabil că au verificat cei de dinaintea lui dacă este spațiu în container.

De regulă operatorul ridică deșeurile de două ori pe zi de la acest punct subteran de colectare selectivă. Dar le poate ridica și de zece ori pe zic dacă cetățenii nu respectă câteva reguli elementare de bună conviețuire – respectiv, depozitarea deșeurilor în mod legal.

Sunt în curs de identificare în vederea sancționării cetățenii care au depozitat ilegal deșeurile (lângă recipient).

Atunci când sesizați o astfel de problemă avem rugămintea să îi semnalați pe cei responsabili. Astfel disconfortul poate fi înlăturat cât mai devreme posibil. În acest caz Primăria municipiului Aiud nu a fost sesizată nici telefonic, nici via email, nici prin intermediul aplicației Aiud CityAlert și nici prin intermediul paginii de Facebook.

Fiecare dintre noi poate contribui la rezolvarea problemelor. Semnalând problema celor responsabili devenim automat parte a soluției. Deși nu aduce vizibilitate sau like-uri, recomandăm o astfel de abordare întrucât duce la rezolvarea problemei comunității mult mai rapid”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea