Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Video

VIDEO: Cu mașina lovită și amenințat cu bătaia – vezi ce a pățit un șofer pe drumul spre Scărișoara

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Excursia din weekend spre Peștera Scărișoara s-a încheiat  în cel mai neplăcut mod pentru o familie care și-a dorit doar câteva ore de relaxare. Mașina în care se afla a fost acroșată în trafic, iar șoferul vinovat și-a continuat nepăsător drumul.

Incidentul s-a finalizat cu un adevărat scandal în care conducătorul auto din mașina lovită a fost la un pas să ”mănânce” și bătaie. Din fericire, acesta a filmat totul iar imaginile au ajuns pe trafictube.ro, dar și la poliție unde a depus o plângere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

S-a întâmplat pe drumul spre Scărișoara. Urcam spre ghețar. M-am ales cu capacul și semnalizatorul din oglindă crăpate. Cel care conducea Rover-ul mai avea cel puțin 1/2 metru până la marginea drumului eu fiind cu roata dreapta chiar pe marginea drumului,  simțeam denivelările de pe acostament. Am și frânat văzând că nu are intenția să tragă dreapta.

După ce m-a acroșat nu a oprit. M-am luat după el și nu a recunoscut, deși avea oglinda zgâriată, mai mult mă făcea beat. Poate era beat?! Nu a vrut să vină la poliție. Cei din mașina din fața lui (Opelul argintiu) erau cu el, au început să mă amenințe și unul dintre ei dădea cu pumnul în mașina și a vrut să mă lovească. M-am apărat și am plecat ca să nu se întâmple lucruri mai grave.

La intersecția drumului ce vine de la Scărișoara cu drumul Arieșeni – Turda am făcut stânga deoarece postul de poliție era la 100 m. El a făcut dreapta spre Arieșeni văzându-mă ca opresc în fața poliției. Cât timp am intrat la postul de poliție soția mea l-a văzut, după 5 minute, întorcându-se spre Turda. A fost dat în urmărire dar probabil s-a oprit undeva pentru ca nu a fost găsit”, povestește șoferul mașinii lovite.

Sursa: trafictube.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea