Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Cristi Pustai, antrenorul echipei Pandurii: Este dezolant, nu m-aş fi aşteptat ca Alba Iulia să rămână fără fotbal

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristi Pustai, antrenorul care a adus bucuria calificării în cupelor europene cu Pandurii Târgu Jiu, a venit într-un scurt cantonament la Alba Iulia pentru a-şi încărca bateriile pe Stadionul Cetate, aici unde a petrecut ca şi jucător „trei ani frumoşi din viaţă”.

Fostul jucător al Unirii a declarat că se simte foarte bine la Alba Iulia, iar pregătirea pentru noul sezon decurge în condiţii bune, echipa sa fiind angrenată în trei competiţii diferite: Liga I, Cupa României şi Europa League. Despre soarta echipei fanion a oraşului, antrenorul gorjenilor a vorbit cu multă tristeţe. „Nu m-aş fi aşteptat ca Unirea Alba Iulia să aibă această soartă, în acest oraş frumos să nu mai existe echipă de fotbal. Este trist, este dezolant, m-am dus la stadion şi mi-am adus aminte că acolo mi-am petrecut trei ani frumoşi din viaţă”. Acesta este încrezător în şansele naţionalei de a participa la următorul Campionat Mondial şi spune că din dubla cu Ungaria şi Turcia (6 şi 10 septembrie) vom lua mai mult de 4 puncte.

Amintim faptul că echipa gorjeană se află într-un scurt cantonament la Alba Iulia, etapa premergătoare meciurilor naţionalei a fost amânată, la cererea selecţionerului Victor Piţurcă, pentru a avea mai mult timp la dispoziţie să-şi pregătească elevii. Aceste două meciuri fiind de altfel considerate decisive pentru calificarea României la Campionatul Mondial de Fotbal, Brazilia 2014.

Pandurii Târgu Jiu, echipă la care activează şi fostul unirist, Călin Cristea a acces în grupele Europa League, după ce a învins la Braga, în prelungiri, scor 2-0, fiind al doilea albaiulian după Nicuşor Stanciu care ne reprezintă în competiţiile europene. Pandurii Târgu Jiu nu va avea nici un meci amical la Alba Iulia, dar sunt programate două antrenamente pe zi, de la ora 10.00 şi de la ora 17.00, de marţi până duminică, formaţia fiind cazată la Vila Elisabeta.

Fostul Mijlocaş al Unirii, Călin Cristea este cotat de site-ul transfermarket la 900.000 euro, acesta părăsind gruparea albaiuliană în iarna lui 2010.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea