VIDEO| Cea mai diplomată hoață din Alba: Cum reuşeşte o femeie să înşele o vânzătoare, cu un pachet de ţigări. Reacţia primarului

O femeie dintr-o comună din județul Alba a fost filmată de camerele de supraveghere cum înşeală o vânzătoare cu un pachet de ţigări. Imaginile sunt comentate şi de primarul localităţii.

Elit ELIT

Incidentul a avut loc într-un magazin din comuna Şpring. Femeia, care nici nu poartă mască în interior spre deosebire de restul clienţilor, reuşeşte să înşele vigilenţa vânzătoarei pe care o înşeală cu un pachet de ţigări.

Cumpărătoarea primeşte pachetul, dar în bagă în buzunar şi spune că nu l-a primit. ”Cea mai diplomată hoaţă din Vingard. Bagă pachetul de ţigări în buzunar şi se jură că nu l-a primit. Şi cere al doilea”, spune un bărbat care a postat imaginile pe facebook.

”Toată ziua nu lucrează nimic stau numai cu mâinile în buzunare mai fac şi pe prostul că n-au primit ţigările ruşine sa le fie”, comentează un cititor. Primarul Iulia Stănilă a comentat incidentul şi a precizat că femeia respectivă nu va mai primi ajutorul social.

”În ultimii ani, astfel de personaje au făcut ce au vrut în comuna noastră. Adică, vânzătoarea stă 12 ore în picioare la muncă, să plătească ţigările furate, iar doamna fumează liniştită şi aşteaptă ajutorul social? S-a terminat cu ”mă scapă domnul primar de amendă”! S-a terminat cu ”vorbeşte primarul cu poliţistul să nu mă aresteze”! S-a terminat cu infracţionalitatea pe raza comunei Şpring, acoperită de voturi! Mai avem un domn ”curajos” şi în satul Şpring! Te aştept la primărie, doamnă dragă! Să-ţi dau ajutorul social! Aştept şi raportul agentului local!”, a spus Iulia Stănilă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419