VIDEO| Ce mai ”propaghează” Guvernul Orban prin vocea Ralucăi Turcan: ”Omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort”

Paul Voicu - Primar 2020

Ce mai ”propaghează” Guvernul Orban prin vocea Ralucăi Turcan: ”Omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort”

Vicepremierul Raluca Turcan a făcut miercuri o gafă de exprimare care a devenit rapid virală online. Aceasta a declarat că toți cei implicați în tragedia de la Timișoara, unde o femeie şi doi copii au murit după o deratizare, trebuie să răspundă direct pentru cele întâmplate, „astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort”.

Pentru tragedia de la Timişoara trebuie să existe o răspundere directă a tuturor factorilor implicaţi. Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara. Este greu de imaginat cum a putut să existe atâta lipsă de responsabilitate în materie de verificarea îndeplinirii competenţelor şi a cerinţelor contractuale de către furnizorul privat”, a declarat Raluca Turcan.

ELIT

În aceeaşi conferinţă de presă, Turcan a afirmat că poştaşii „propaghează”, în loc de „propagă”. Anterior, într-o conferinţă de presă a USR, Dan Barna a gafat afirmând că partidul pe care îl conduce a avut o serie de „succesuri”.

Mihail David - 2020

Raluca Turcan: (…) Omul…nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort…

Continuăm… din puţul gândirii vicepremierului Raluca Turcan.„(…) omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort…”Video anterior: Raluca Turcan: PROPAGHEAZĂ!https://www.facebook.com/qmagazineromania/videos/609653293147990/?v=609653293147990

Publicată de Q Magazine pe Miercuri, 20 noiembrie 2019

sursa: stiripesurse.ro

Facebook Twitter Google+ YouTube 

2 Comentarii

CuieMitu 21 noiembrie 2019 at 11:54

Romanii au acum ce au dorit adica „GU-WERNER-UL MEU”… Dar cand vorbele de mai sus vin si de la o „tuta” scolita la Institutul „Pushkin” din Moscova parca este prea de tot. Dragi romani tara va fi vanduta la bucata de PNL catre Vladimir Putin si oligarhii rusi prin partenerii lor austrieci din Romania. Cine nu crede o sa se convinga in curand.

Gogu 21 noiembrie 2019 at 13:59

Fiecare partid cu „Viorica”lui.O alta nulitate a politicii romanesti.,pe care unii se chinuie sa o bage mereu in fata.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...