Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Câţi cai pot fi înhămaţi la o căruţă? Ce nu ştii despre întrebarea care a cucerit România. 6 CAI FRUMOŞI

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

6 cai frumosiBalul Bobocilor din anul 2008 de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia a rămas în istorie datorită unei filmări premergătoare concursului de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Deşi varianta originală a filmării 6 cai FRUMOŞI, care a făcut ravagii în mediul online conţine 4 minute şi 34 de secunde, povestea din spatele ei este mult mai lungă.

Acum 6 ani trei tineri, Teodora Popa, câştigătoarea balului bobocilor din anul 2006 şi prezentatoarea din 2008, alături de Andrei Negrescu, coordonatorul principal al concursului au filmat cu sprijinul lui Claudiu Miclăuş mai multe persoane din oraş, care trebuiau să formuleze întrebări concurenţilor. Astfel au dat peste Gabor Gabor, în piaţa agroalimentară din Alba Iulia. Înainte de a începe să filmeze, organizatorii le explicau oamenilor ce au de făcut. După cum se poate vedea şi în imagini, personajul jovial a înţeles cam greu care este misiunea lui, iar atunci organizatorii i-a făcut semn cameramanului că „asta este de filmat”. În spatele celor 4 minute şi 34 de secunde mai stau aproximativ 3-4 minute, care ar fi stârnit mai multe zâmbete internauţilor, dacă filmarea era completă.

Filmul postat pe Youtube a devenit, cel mai celebru viral din ultimii ani, „şasă cai”, a devenit marcă înregistrată la OSIM, pe baza lui s-au realizat zeci de mixuri, reclame şi legende urbane. Dintr-un simplu negustor, care a ţinut să precizeze că „nu furăm Tibi dragă”, Gabor Gabor a ajuns cunoscut în toată ţara fiind şi protagonistul unei reclame la cosmote.

A venit şi ziua balului bobocilor, iar din sala Casei de Cultură a Sindicatelor s-au auzit hohote de râs şi aplauze ale sutelor de elevi şi ale zecilor de profesori prezenţi la eveniment. Vreme îndelungată după ziua balului elevii foloseau în loc de tradiţionalul salut, formula „şasă cai”. La acea vreme balul a fost câştigat de Mădălina Kisanovici şi Alexandru Macarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea