Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| BĂTAIE în trafic, cu pumni și picioare, pe Valea Prahovei. Printre protagoniști, o femeie cu un copil în brațe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe persoane s-au luat la bătaie luni, în mijlocul drumului, pe Valea Prahovei, la Comarnic, după ce un șofer ar fi depășit o coloană de mașini prin partea dreaptă, iar printre protagoniști a fost și o femeie cu un copil în brațe. Este al doilea incident de acest fel petrecut în ultimele 24 de ore în mijlocul coloanelor de mașini de pe DN1.

În imaginile publicate de infosud-est apar în jur de zece persoane, între care și o femeie cu un copil în brațe, care se îmbrâncesc în mijlocul drumului și se lovesc cu pumnii și picioarele.

Poliția Prahova a anunțat că polițiștii din Comarnic au fost sesizați despre această altercație la 112, luni, în jurul orei 10:00, iar când au ajuns la fața locului nu au mai găsit persoanele implicate.

YouTube video

Conform Poliției, cei implicați au fost opriți de polițiști ulterior, în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de către ceilalți participanți la trafic.
„Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.
Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție, unde a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”, precizează Poliția Prahova într-un comunicat de presă.
Potrivit sursei citate, au fost amendați, conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, trei șoferi cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, și un pasager în vârstă de 28 de ani.

Este al doilea incident de acest fel petrecut în ultimele 24 de ore în mijlocul coloanelor de mașini de pe DN1, la Bușteni.

Sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea