Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO / Bărbatul din Mediaș, reținut după ce a bătut un cunoscut în stația de autobuz, până l-a băgat în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire. În după amiaza zilei de 13 februarie 2019, orele 16.50, într-o staţie de autobuz, l-ar fi agresat pe un cunoscut cu care anterior ar fi avut un conflict.

Miercuri, 13 februarie 2019, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 36 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, la data de 13 februarie 2019, în jurul orei 16.50, pe fondul unor discuţii contradictorii, doi bărbaţi, unul de 36 de ani, din Mediaş şi altul de 45 de ani, din Sighişoara, judeţul Mureş, care se cunoşteau in prealabil, s-au agresat reciproc, intr-o staţie de autobuz.

În urma agresiunii, bărbatul de 45 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale.

În cursul aceleiaşi zile, faţă de bărbatul de 36 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând ca în cursul zilei de astăzi, 14 februarie 2019 sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea