Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Bărbat bătut și târăt într-o autoutilitară de poliție pentru că nu purta mască de protecție pe stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Camerele de supraveghere din Lugoj au scos la iveală faptul că situația a fost total diferită în cazul bărbatului acuzat că ar fi atacat cu un cițit un polițist care i-ar fi cerut să poarte masca de protecție. De fapt, omul a fost bătut de către agentul de poliție, iar rana s-ar fi produs accidental.

Bărbatul nu avea masca pe figura și a fost observat de un echipaj de poliție care a oprit în zona. Agenții au coborât din mașînă și s-au dus glonț la muncitor, iar după o scurtă discuție, unul dintre polițiști începe -l lovească pe bărbat.

Pe imagini se poate observă muncitorul nu reacționează, însă avea asupra lui un cuțit cu care, se pare, se ajută la lucrarea de la rețeaua de apă unde avea treaba. La un moment dat, bărbatul este prins de cei doi agenți și tarat spre mașînă de Poliție, iar pe drum mai încasează niște lovituri. În acest răstimp, polițistul este rănit din greșeală de cuțitul pe care muncitorul agresat îl avea asupra lui.

YouTube video

„Referitor la imaginile video, ce privesc modul de acțiune al unui polițist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competențelor.

De asemenea, conducerea I.P.J Timiș a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție a polițiștilor. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmit reprezentanții IPJ Timiș pentru OpiniaTimisoarei.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea