Rămâi conectat

Economie

VIDEO: Asociația Civitas Floris. Firmă de amenajări exterioare și peisagistică, la Blaj. Transformă-ți curtea sau grădina într-un colț de rai!

Ziarul Unirea

Publicat

în

civitas florisÎn cadrul unui proiect european, Asociația ”Civitas Floris” Blaj a înființat în ”Mica Romă” o firmă de amenajări exterioare și peisagistică, cu echipamente de top, care oferă publicului larg o gamă largă și diversificată de servicii de amenajare grădini și spații verzi cât și de întreținere a acestora.

Scopul asociației ”Civitas Floris” este identificarea, iniţierea, susţinerea şi implementarea de proiecte şi programe care să contribuie la dezvoltarea durabilă a întreprinderii sociale , în contextul promovării economiei sociale şi a iniţiativelor în domeniul economiei sociale şi comunitare. În vederea atingerii scopului asumat, Asociaţia urmăreşte valorificarea şi gestionarea resursele financiare şi logistice în cadrul unei structuri de economie socială din domeniul amenajării de spații verzi  și întreținere peisagistică,  atragerea de noi resurse precum şi desfăşurarea oricăror altor acţiuni subsumate atingerii scopului şi obiectivelor.

”O echipa tanara si dornica de progres va sta la dispozitie atunci cand doriti sa transformati curtea sau gradina dumneavoastra intr-un colt de rai. Va oferim o gama larga si diversificata de servicii de amenajare gradini si spatii verzi cat si de intretinere a acestora fie ca sunt creeate de specialistii nostrii dedicati”, transmit reprezentanții asociației.

amenajari balconGazon rulou si insamantat; Proiectare grădini; Realizare sisteme de irigaţii subterane computerizate; Podeţe ornamentale, Realizarea de iazuri sau cursuri de apă, Grădină în bucătărie, Grădină la bloc, Tuburi cu plante și flori, Întreținere și fertilizare spații verzi; Plantare arbori și arbuşti ornamentali; Toaletare plante ornamentale și pomi fructiferi sunt doar câteva dintre serviciile oferite. Mai multe detalii gasiti pe site-ul civitasfloris.ro.

Asociația ”Civitas Floris” este unul din cele  2 SES-uri din Blaj, înființate în cadrul proiectului ”Punți Comunitare” derulat de Consiliul Județean Alba în calitate de reprezentant al Parteneriatului dintre Consiliul Județean Alba (www.cjalba.ro), Fundația CIVITAS pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca (www.civitas.ro), S.C. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG S.R.L. (www.structural-consulting.ro) și Asociația Centrul pentru o Societate Durabilă.

Proiectul și-a propus să crească gradul de ocupare pentru persoane ce aparțin grupurilor vulnerabile din comunități rurale și urbane prin dezvoltarea a 7 noi Structuri de Economie Socială (SES) ce vor valorifica potențialul de dezvoltare la nivel local și este cofinanţat din fondul social european, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”.

Adresa Asociației Civitas Floris: Centrul social multifunctional, Mun. Blaj , Str. Câmpul Libertății, F.N, Județul Alba. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea